«Για μας είναι ένα back to back, και ήρθε η ανταμοιβή για την μεγάλη προσπάθεια»

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ομόνοια, μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου Μάριος Αργυρίδης.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, ο κ. Αργυρίδης ανέφερε αρχικά πως τα συναισθήματά του είναι «απέραντη περηφάνεια, χαρά συγκίνηση που ο περήφανος κόσμος της Ομόνοιας πανηγύρισε με όλη του τη ψυχή. Για μας είναι ένα back to back, και ήρθε η ανταμοιβή για την μεγάλη προσπάθεια που έγινε».

Για το τι έκανε τη διαφορά στη φετινή Ομόνοια, είπε, «πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας στο τεχνικό τιμ, στους ποδοσφαιριστές, που πέρασαν όλες αυτές τις δυσκολίες φέτος. Όλοι όσοι ήταν κοντά στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά πόσο πολύ το ήθελαν με πρωτεργάτη τον πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Παπασταύρου. Χρειάζεται σκληρή και μεθοδική δουλειά, παιχνίδι με παιχνίδι και ήρθαμε εδώ που είμαστε τώρα. Η μεθοδικότητα η σκληρή δουλειά, η δουλειά που γίνεται από τους επαγγελματίες, που ξέρουν να δουλεύουν σωστά. Ο καθένας τη δουλειά του που ξέρει να τη κάνει πολύ καλά. Όταν αφήνεις το κόσμο να δουλεύει μεθοδικά τότε θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άλλο ένα συστατικό είναι η υπομονή».

Για την συνέχεια σημείωσε πως, «θα συνεχιστεί η μεθοδική δουλειά, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό και η συνεχής στήριξη από τον περήφανο κόσμο της ομάδας, που έδειξε και χθες πως είναι ο 12ος μας παίκτης»

Όσον αφορά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχε η Ομόνοια τον Νοέμβριο, είπε ότι «σίγουρα, αν θυμάστε έγιναν κάποιες ερωτήσεις στον προπονητή μας που έβγαλε και το κομπιουτεράκι. Και είχε δίκαιο γιατί η ομάδα ερχόταν από συνεχόμενα παιχνίδια και η χρησιμοποίηση πολλών ποδοσφαιριστών έδωσε τις λύσεις στο προπονητή μας. Και βοήθησε αυτό για να τερματίσει η ομάδα στη πρώτη θέση στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο προπονητής είχε ένα πλάνο και δεν πρέπει να επεμβαίνουμε εμείς, αυτός γνωρίζει καλύτερα από εμάς. Σίγουρα γίνονται λάθη αλλά είναι παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»