Ξεσπάθωσαν οι Απολλωνίστες κατά Κίρζη-«Να βρεις άλλη ομάδα να κάνεις μπίζνες...»

Ανακοίνωση με σκληρή γλώσσα εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα, μετά και από την απώλεια του τίτλου τη φετινή σεζόν. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού, ζητούν μεταξύ άλλων την παραίτηση του ισχυρού άνδρα της ομάδας τους, Νίκου Κίρζη. 

«Άλλη μια χρονιά έληξε άδοξα, και χωρίς την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου για την ομάδα μας. Ενός τίτλου που ο κόσμος της ομάδας διψάει, και που του έχει γίνει μια "αρρωστημένη εμμονή" εδω και δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια. Και εκεί που το τελευταίο διάστημα αναπτερώθηκαν οι ελπίδες του κόσμου, οτι φέτος ίσως να είναι η χρονιά μας, για άλλη μια φορά πήγαν όλα στράφι.

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 δείξαμε μεγάλη ανοχή όλα αυτά τα χρόνια, αλλα έρχεται η ώρα που η υπομονή και οι αντοχές εξαντλούνται. Πλέον έχουμε την συνείδηση μας καθαρή, νιώθουμε ότι το χρέος μας σαν οργανωμένο σύνολο το πράξαμε στον μέγιστο βαθμό, δώσαμε τόπο στην οργή για ακόμη μια φορά για το συμφέρον της ομάδας, αφησαμε τις διαφωνίες στην άκρη, και καταφέραμε σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα παρόλες τις κοινωνικές δυσκολίες, να ξανά βγάλουμε τον κόσμο έξω στους δρόμους, και να τον παρασύρουμε στους δικούς μας ρυθμούς μετά από τόσα χρόνια.

Αρχες της ποδοσφαιρικής χρονιάς δώσαμε μια υπόσχεση, την οποία ορκιστήκαμε να τηρήσουμε, σε περίπτωση που για ακόμα μια χρονιά η ομάδα δεν κατάφερνε να πετύχει τον στόχο της. Γεγονός που εν τέλει συνέβη, κάτι που βαθιά μέσα μας δεν ευχόμασταν για το καλό του οικοδομήματος της ομάδας, γιατί η ομάδα κ.κ της Διοίκησης, για εμάς τους πιστούς οπαδούς του ΘΡΥΛΟΥ, είναι πάνω απ όλους, και υπεράνω εγωισμών και εμμονών.

Κάθε χρόνο γίνονται τα ίδια και τα ίδια, σε τέτοιο βαθμό που απορούμε αν όντως είναι ανθρώπινα τα λάθη ή σκοπιμότητες συμφερόντων. Ο πρόεδρος της ομάδας σαν καλοβολεμένος..., έχει στρογγυλοκαθήσει στον προεδρικό θώκο της ομάδας εδώ και εννέα ολόκληρα χρόνια, βολεύεται με τις δευτεροτρίτες θεσεις που οδηγούν στην Δόξα και το χρήμα της Ευρώπης, δείχνοντας ανήμπορος να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Και το χειρότερο απ όλα είναι που αυτός ο άνθρωπος έχει καταφέρει να διχάσει, να παρασύρει, και να κοιμήσει με αυτή του την τακτική, και σημαντική μερίδα του κόσμου της ομάδας, που φοβούμενοι την οποιαδήποτε οπαδική ανταρσία, μην τυχόν και επιστρέψουμε πίσω στα πέτρινα χρόνια, έχουν απλά εφησυχαστεί και βολευτεί με την σταθερότητα, και τους ευρωπαϊκούς ομίλους.

Εδώ και εννέα ολόκληρα χρόνια έχει βολευτεί με την έξοδο στην Ευρώπη, απλά για να....

Τα ψέματα τελείωσαν, έφτασε το τέλος σας. Δεν είμαστε κορόιδα ούτε βλέπουμε τον Απόλλωνα σαν επιχείρηση. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να ξυπνήσει πριν είναι αργά. Ο Απολλωνίστας είναι περήφανος και δεν ξεχνά, ούτε ανέχεται άλλο αυτή την κοροϊδία. Ναι ρε, καλύτερα τεταρτοπέμπτοι, περήφανοι, και τρελαμένοι στον κόσμο τον δικό μας, πάρα να ζούμε όλη αυτή την φαρσοκωμωδια που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια, και να γινόμαστε τα περίγελο του καθενός.

Δεν σας υπολογίζει κανείς πλέον, και υπεύθυνοι γι αυτή την κατάντια είστε εσείς, που καταντήσατε τον Απόλλωνα κλωτσοσκούφι του κάθε Αμερικανού, του καθε .., και του κάθε… που κάνει τον Καραγκιόζη στα ΜΚΔ.

Εμεις αναλάβαμε πολλές φορες το μερίδιο ευθύνης μας. Τώρα είναι η ώρα η δική σας. Σας στηρίξαμε μέχρι το τέλος κ.κ της Διοίκησης, αλλά ως εδώ και μη παρέκει. Η απόφαση έχει παρθεί, και θα είμαστε όσο πιο ξεκαθαροι γίνεται.

Πρόεδρε της ομάδας Νίκο Κίρζη απαιτούμε να καταθέσεις χθες και επίσημα την παραίτηση σου, και αν έχεις λίγη ευθιξία σαν άνθρωπος θα κατάλαβες από μόνος σου ότι ο κύκλος σου στην ομάδα έχει κλείσει. Επίσης πάρε μαζί σου και τον μπολσεβίκο που κουβάλησες στην ομάδα και να βρεις άλλη ομάδα να κάνεις μπίζνες...

Ο Απόλλωνας κ.κ της Διοίκησης ανήκει στον κόσμο του. Κανένα ποσοστό μετοχών που κατέχετε δεν θα σταθεί εμπόδιο στην απομάκρυνση σας από την ομάδα. Απαιτούμε κάθαρση της ομάδας από τον κάθε τυχάρπαστο, αλλιώς θα αναλάβουμε εμείς την κάθαρση και δεν θα ευθυνόμαστε για τις συνέπειες.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 θα συνεχίσει να στέκεται ασπίδα προστασίας του ενδόξου σωματείου μας, χωρίς να λογαριάζει τα οικονομικά και άλλα συμφέροντα κανενός!

Ήρθε επιτέλους ο καιρός να επέλθει ΚΑΘΑΡΣΗ.  Όσοι λυμαίνονται τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα μας βρουν πιο ενωμένους και πιο δυνατούς ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!

Καλούμε τον κόσμο να παραμεινει δίπλα στους Συνδέσμους, να συνεχίσει όλη αυτή την μαγική συσπείρωση που ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα μετά από τόσα χρόνια, και να συνεχίσει να νιώθει περήφανος!».

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου