Πέταξε καρφιά για Ομόνοια ο Κετσπάγια-«Το ήθελε περισσότερο εντός και εκτός γηπέδων»

Την κατάκτηση του τίτλου από την Ομόνοια, σχολίασε στη διάσκεψη Τύπου μετά τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ, ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Όπως ανέφερε, «συγχαρητήρια στην Ομόνοια που κατέκτησε το πρωτάθλημα, έδειξε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από τον αγωνιστικό χώρο ότι το ήθελε πολύ περισσότερο από τους άλλους».

Σημείωσε επίσης ότι, «απ' εκεί και πέρα παίξαμε ένα παιχνίδι αδιάφορο θα έλεγα σήμερα γιατί βαθμολογικά είμαστε εκεί που είμαστε. Μας περιμένει ο τελικός κυπέλλου και πρέπει να προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε έναν τίτλο, που πιστεύω ότι αυτά τα δυο χρόνια που είμαστε εδώ, η Ανόρθωση δικαιούται ένα τίτλο. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, ξέρουμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε, είναι σε καλή κατάσταση. Αλλά και εμείς πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και ελπίζω μετά από πολλά χρόνια να καταφέρει να πάρει έναν τίτλο. Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα και 13 χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά».

Επισήμανε ακόμα πως, «όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ήταν αδιάφορο αλλά έγινε ένα καλό παιχνίδι, προσπάθησαν και οι δυο ομάδες και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι στη Β' φάση. Μπορεί να φαίνεται παράξενο αλλά έτσι είναι. Πιστεύω ότι αξίζαμε πολύ περισσότερα».

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»
Πλήγμα με Μπεζούς στην Ομόνοια-Έξι μήνες εκτός δράσης