Τρομερός Φωτίου-«Αν ήταν έτσι οι πρόεδροι των εμβολίων έπρεπε να αποσύρουν τα εμβόλια τους»

Αρκετό ντόρο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Χάρη Φωτίου πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με την Πάφος FC, όπου ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, είπε έμμεσα πως η φετινή σεζόν δεν ήταν καταστροφική για τους γαλαζοκίτρινους. 

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο cyprusbasket.net ο Χάρης Φωτίου είπε χαρακτηριστικά πως, «αν οι δηλώσεις μου ήταν όπως παρουσιάζονται σήμερα στα media, μπορεί να έχουν παρερμηνευτεί. Ήταν 16:30 το απόγευμα, αναπλήρωνα τον Νεκτάριο που ήταν τιμωρημένος και βγήκα να μιλήσω κάτω από τους 40 βαθμούς. Κανένας δεν είχε τη διάθεση να με δει και να με ακούσει με την κατάντια του ΑΠΟΕΛ.

Υπάρχουν τρεις ενότητες. Το αγωνιστικό, το οικονομικό και η επόμενη μέρα. Και όταν γέλασα όταν με πήρες τηλέφωνο, διασκεδάζω απλά την εικόνα που έχω βγάλει και όχι την κατάντια του ΑΠΟΕΛ. Αγωνιστικά είναι καταστροφική η σεζόν. Αν δεν θεωρούσα ότι είναι καταστροφική η σεζόν τότε ο πρόεδρος της Πφάιζερ, της Άστρα Ζένεκα και της Τζόνσον-Τζόνσον σήμερα το πρωί έπρεπε να αποσύρουν τα εμβόλια τους για μια εβδομάδα διότι έπρεπε να εξετάσουν το φαινόμενο για να δούμε αν είναι παρενέργεια.

Όσο αγωνίζονται οι όποιοι ποδοσφαιριστές εργοδοτούνται από τον ΑΠΟΕΛ εγώ οφείλω να τους υποστηρίζω. Τούτη η δεκαετία είναι του ΑΠΟΕΛ. Το πρόβλημα είναι ένα. Ο λάθος προγραμματισμός που έγινε το καλοκαίρι. Είμαστε άνθρωποι στο διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ. Δουλεύουμε όλοι μαζί, οργανωμένα. Έξω στα media επικρατεί ένα καταστροφικό κλίμα όσον αφορά την επόμενη μέρα του ΑΠΟΕΛ.

Όσον αφορά το οικονομικό υπάρχει ένα χρέος, αρκετό. Κάποιο από αυτό το κληρονομήσαμε. Δεν κατηγορώ κανέναν. Κάναμε 1000 λάθη και τα παραδεχθήκαμε πολλές φορές, είμαστε και εμείς άνθρωποι.

Εφτά χρόνια, αν έπιανες χρονιά – χρονιά θα έλεγες κάτι για τούτη τη διοίκηση; Για την επόμενη μέρα καλώς να ορίσουν όποιοι θέλουν. Όλοι. Χωρεί τους όλους. Είχαμε απώλειες 5.000.000 ευρώ από τον κορωνοϊό. Εκείνο που ήθελα να πω και δεν τα κατάφερα καλά ή παρερμηνεύτηκαν όσα είπα, είναι ότι στο οικονομικό αυτός ο αφανισμός που ακούγεται ότι υπάρχει και γράφεται ακόμα και από δημοσιογράφους ότι μόνο μια διέξοδος υπάρχει, όχι υπάρχουν διάφορες λύσεις. Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ΑΠΟΕΛ».

Δειτε Επισης

Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO