Τελειώνουν με την αγγαρεία και φουλάρουν για τον τελικό Ανόρθωση και Ολυμπιακός

Αυλαία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, πέφτει για τέσσερις ομάδες, δύο εκ των οποίων μετά τα σημερινά παιχνίδια και ξεκουραστούν και θα γεμίσουν μπαταρίες ενόψει της νέας χρονιάς, ενώ οι άλλες δύο θα δώσουν την τελευταία τους πρόβα πριν τον τελικό Κυπέλλου.

Ανόρθωση-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΑΕΛ, διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν και παρότι δεν εκκρεμεί οποιοδήποτε ευρωπαϊκό εισιτήριο ή αλλαγή στη βαθμολογία, οι τέσσερις ομάδες θέλουν να κλείσουν με θετικό τρόπο τη σεζόν, για το θεσμό του πρωταθλήματος.

Στο Αντώνης Παπαδόπουλος, η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ, με το μυαλό όλων στην ομάδα της Αμμοχώστου να είναι στον τελικό Κυπέλλου. Παρόλα αυτά, ο Κετσπάγια που δεν αρέσκεται να χάνει ούτε σε φιλικό, θέλει να δει την ομάδα του να τελειώνει το πρωτάθλημα με νίκη.

Η ομάδα της Αμμοχώστου αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές στον συγκεκριμένο αγώνα, αφού ο Κετσπάγια δεν θέλει να έχει οποιεσδήποτε απώλειες ενόψει του μεγάλου τελικού του ερχόμενου Σαββάτου. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε νεαρούς, που δεν αγωνίστηκαν καθόλου τη φετινή χρονιά.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην ΑΕΚ, στην οποία άρχισαν ήδη οι διεργασίες ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα της Λάρνακας αποδέσμευσε συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Όπως και στην Ανόρθωση, έτσι και στην ΑΕΚ θέλουν να κερδίσουν τον αγώνα για να αφήσουν πίσω τους την κάκιστη χρονιά.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 το απόγευμα. Την ίδια ώρα, θα αγωνιστεί και ο έτερος φναλίστ του Κυπέλλου, Ολυμπιακός, απέναντι στην ΑΕΛ, στο Μακάρειο στάδιο.

Οι δύο ομάδες θα έχουν να θυμούνται τη φετινή σεζόν με άκρως αντίθετα συναισθήματα. Από τη μια ο Ολυμπιακός, ως μια από τις πιο επιτυχημένες της σύγχρονης ιστορίας του, αφού τερμάτισε στην πρώτη εξάδα και ενδεχομένως να κατακτήσει και το Κύπελλο έπειτα από 44 χρόνια, ενώ από την άλλη η ΑΕΛ, ως μια από τις χειρότερες, αφού μέχρι πριν από δύο εβδομάδες διεκδικούσε και τα δύο τρόπαια (Πρωτάθλημα και Κύπελλο), αλλά τα έχασε.

Οι μαυροπράσινοι αναμένεται να αγωνιστούν με πολλές αλλαγές, όπως θα συμβεί και με την Ανόρθωση, αφού ο Γιαννέφσκι θα προφυλάξει τους παίκτες του για τον τελικό. Έτσι δεν αποκλείεται στην ομάδα να πάρουν θέση αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη, ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το οριστικό αντίο στο Πρωτάθλημα, έδειξε τις προθέσεις του, αφού στον αγώνα με την Ανόρθωση έδωσε ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, πιθανότατα για να αποφασίσει κατά πόσον θα τους κρατήσει και την επόμενη χρονιά.

Κάτι παρόμοιο, αναμένεται να δούμε και στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»