Θρήνος για το χαμό του 20χρονου Θανάση που σκοτώθηκε σε τροχαίο-Συλλυπητήρια ομάδων

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο, αφού ένα εικοσιτετράωρο μετά το θάνατο του 41χρονου Μαρίνου Αναστασίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, υπέκυψε στα τραύματά του ο 20χρονος Θανάσης Πεχλιβάνης, οποίος είχε εμπλακεί σε τροχαίο την περασμένη Τρίτη.

Ο άτυχος 20χρονος παρότι πάλεψε για πέντε μέρες στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή, εντούτοις δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Το τροχαίο είχε σημειωθεί το βράδυ της Τρίτης, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή, ανέκοψε την πορεία της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας 20χρονου, όταν αυτή επιχείρησε να στρίψει, στη συμβολή των φώτων τροχαίας της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, με την οδό Παναγιώτη Αναγνωστοπούλου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο άτυχος νέος, που έφερε προστατευτικό κράνος, τραυματίστηκε κρίσιμα, ενώ η μοτοσικλέτα του μοιράστηκε στα δυο.

Ο άτυχος 20χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι γιατροί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να σώσουν το πόδι του, τελικά δεν τα κατάφεραν.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησαν αθλητικά σωματεία, τα οποία έστειλαν συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Στην ανακοίνωσή της η ΑΕΛ αναφέρει ότι «ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Σωματείου της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού θέλουν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Πεχλιβάνη που απεβίωσε σήμερα μετά από ατύχημα που είχε πριν λίγες μέρες. Η μητέρα του Θανάση αγωνίστηκε στην γυναικεία ομάδα καλαθόσφαιρας και η αδερφή του αγωνίζεται στην γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας του Σωματείου μας. Λεπτομέρειες για την κηδεία θα αναρτηθούν αργότερα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Από την πλευρά της, συλλυπητήρια απέστειλε και η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, «ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Σωματείου της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών θέλουν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Πεχλιβάνη που απεβίωσε σήμερα μετά από ατύχημα που είχε πριν λίγες μέρες. Ο Θάνος έπαιξε στην ομάδα Κ19 την περσινή χρονιά στην ομάδα μας!!! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!»

 

 

Δειτε Επισης

Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO