Σηκώνει την κούπα στον ουρανό της Λευκωσίας η Ομόνοια-Βουλιάζει το Ηλίας Πούλλος

Η μεγάλη μέρα που περίμεναν εδώ και μια εβδομάδα οι φίλοι της Ομόνοιας, έφθασε. Το βράδυ της Δευτέρας, κορυφώνονται οι πανηγυρισμοί της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αφού οι πράσινοι θα σηκώσουν την κούπα του πρωταθλήματος στον ουρανό της Λευκωσίας, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια εξαιρετική χρονιά.

Άπαντες στο τριφύλλι είναι εκστασιασμένοι, αφού κατάφεραν μετά από έντεκα χρόνια να ανέβουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, περνώντας στο μεσοδιάστημα τα πέτρινα χρόνια τους.

Οι φίλοι της Ομόνοιας, που έδειξαν την χαρά τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, όπου μαζεύτηκαν στο Ηλίας Πούλλος για να υποδεχθούν την αποστολή της ομάδας, οργανώθηκαν για ακόμα μεγαλύτερους πανηγυρισμούς, που θα λάβουν χώρα μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα.

Σχεδόν 3500 Ομονοιάτες θα βρεθούν το βράδυ στο ΓΣΠ, για να δουν από κοντά τον τελευταίο αγώνα της ομάδας απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά και την απονομή του τροπαίου, που θα γίνει από τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα.

Η απόφαση για να επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο γήπεδο, λήφθηκε από το Υπουργείο Υγείας, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Ομόνοιας, όπως κατ’ εξαίρεση στον συγκεκριμένο αγώνα, να ισχύσει ότι και στον τελικό κυπέλλου. Δηλαδή η παρουσία κόσμου στο 15% του γηπέδου.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα εισόδου, όπως ανακοίνωσε η Ομόνοια θα έχουν όσοι δεν έχουν πάρει αποζημίωση από τα εισιτήρια διαρκείας τους, νοουμένου ότι θα έχουν στην κατοχή τους safe pass.

Το πάρτι των οπαδών της Ομόνοιας πάντως, θα ξεκινήσει από πολύ πιο νωρίς και συγκεκριμένα από τις 14:00 το μεσημέρι, σύμφωνα με το πρόγραμμα των οργανωμένων φίλων της ομάδας Green Fanatics.

Όπως ενημέρωσαν, θα μαζευτούν για pregame στο Green’s στην Παπανικολή, ενώ περίπου δυόμιση ώρες αργότερα θα συνεχίσουν με αυτοκινητοπομπή προς στο ΓΣΠ.

Ακολούθως, θα μεταβούν στο Ηλίας Πούλλος, όπου θα στηθεί γιγαντοοθόνη για να δουν τον αγώνα της ομάδας τους.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού θα παραμείνουν στο χώρο, όπου θα αναμένουν την άφιξη των πρωταθλητών, για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί το πρωτάθλημα.

Σημειώνεται ότι για τους πανηγυρισμούς, η Αστυνομία έθεσε σε εφαρμογή πλάνο δράσης, ώστε να τηρηθούν τα μέτρα που προβλέπονται από το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας.

Ως εκ τούτου, στο χώρο θα υπάρχουν μέλη της δύναμης για να επιβλέπουν την όλη κατάσταση και να καταγράφουν οπτικό υλικό, με απώτερο σκοπό να εντοπιστούν αργότερα παρανομούντες.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τα νέα μέτρα, το lockdown ξεκινά από τις 23:00 και όχι από τις 21:00, όπως ίσχυε μέχρι την Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών