BINTEO: Οι πατέρες γιορτάζουν την επιστροφή και τα παιδιά το πρώτο τους τίτλο

Άλλοι έζησαν τις χρυσές εποχές της Ομόνοιας, όπως τη δεκαετία του ’80, που οι πράσινοι σάρωναν τους τίτλους, αλλά υπάρχουν και οι μικρότεροι, που δεν κατάφεραν μέχρι στιγμής να γευτούν το γλυκό ποτήρι της επιτυχίας για την ομάδα τους. Μέχρι σήμερα δηλαδή, αφού ήρθε η στιγμή οι νεαρότεροι να βιώσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα τους.

Αρκετοί οπαδοί της Ομόνοιας, μίλησαν στην OMADA για το τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε η Ομόνοια, αλλά και τα παιδιά τους, που δεν έζησαν παρόμοια επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Τσιουπής στην OMADA-«Είναι φιλικό, είναι φιέστα»

Όπως ανέφερε φίλαθλος της Ομόνοιας, που ήταν μαζί με τα παιδιά του, «μπορώ να πω για πολλά πρωταθλήματα της Ομόνοιας, έφθασα και στο ΓΣΠ τη δεκαετία του 79, του 80. Μακάρειο, ΓΣΠ. Σήμερα είναι το 21ο, μετά από έντεκα χρόνια. Είμαστε χαρούμενοι. Ήρθε καιρός να γιορτάσουν και οι Ομονοιάτες. Τα παιδιά μου, είναι η πρώτη φορά που έρχονται εδώ για να πανηγυρίσουν πρωτάθλημα. Είναι το πρώτο τους πρωτάθλημα, σήμερα τους φέραμε για να δουν τι θα πει Ομόνοια. Θα φύγουμε από εδώ και μετά θα πάμε στο Ηλίας Πούλλος».

Με τη σειρά τους τα παιδιά είπαν, «είναι πολύ ωραία, «είναι μεγάλη ημέρα για την Ομόνοια σήμερα. Τους αξίζει που πιάσανε το πρωτάθλημα. Είναι μεγάλη ημέρα σήμερα για την Ομόνοια. Είμαι σίγουρος ότι της αξίζει το πρωτάθλημα. Θα νικήσει είμαι σίγουρος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Άλλος οπαδός της Ομόνοιας ανέφερε ότι «είναι κάτι φανταστικό, κάτι που περιμέναμε πολλά χρόνια. Σήμερα είναι το επιστέγασμα όλης της προσπάθειάς της χρονιάς. Ήρθαμε να πανηγυρίσουμε και να χειροκροτήσουμε τους πρωταθλητές. Και εύχομαι να πάνε όλα καλά τα επόμενα χρόνια. Θυμάμαι το τελευταίο πρωτάθλημα το 2011, στο ΓΣΠ όταν κερδίσαμε 2-1 τον ΑΠΟΕΛ, με γκολ του Μιχάλη Κωνσταντίνου και είπα ότι πλέον είμαστε πρωταθλητές. Αυτά θέλουμε να ζήσουμε και σήμερα».

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ήταν βαθύτατα συγκινημένοι και ανέφεραν ότι είναι πολύ χαρούμενοι με την επιτυχία των πρασίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα