Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

BINTEO: Οι πατέρες γιορτάζουν την επιστροφή και τα παιδιά το πρώτο τους τίτλο

  10/05/2021 17:19
BINTEO: Οι πατέρες γιορτάζουν την επιστροφή και τα παιδιά το πρώτο τους τίτλο

BINTEO: Οι πατέρες γιορτάζουν την επιστροφή και τα παιδιά το πρώτο τους τίτλο

  10/05/2021 17:19

Άλλοι έζησαν τις χρυσές εποχές της Ομόνοιας, όπως τη δεκαετία του ’80, που οι πράσινοι σάρωναν τους τίτλους, αλλά υπάρχουν και οι μικρότεροι, που δεν κατάφεραν μέχρι στιγμής να γευτούν το γλυκό ποτήρι της επιτυχίας για την ομάδα τους. Μέχρι σήμερα δηλαδή, αφού ήρθε η στιγμή οι νεαρότεροι να βιώσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα τους.

Αρκετοί οπαδοί της Ομόνοιας, μίλησαν στην OMADA για το τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε η Ομόνοια, αλλά και τα παιδιά τους, που δεν έζησαν παρόμοια επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Τσιουπής στην OMADA-«Είναι φιλικό, είναι φιέστα»

Όπως ανέφερε φίλαθλος της Ομόνοιας, που ήταν μαζί με τα παιδιά του, «μπορώ να πω για πολλά πρωταθλήματα της Ομόνοιας, έφθασα και στο ΓΣΠ τη δεκαετία του 79, του 80. Μακάρειο, ΓΣΠ. Σήμερα είναι το 21ο, μετά από έντεκα χρόνια. Είμαστε χαρούμενοι. Ήρθε καιρός να γιορτάσουν και οι Ομονοιάτες. Τα παιδιά μου, είναι η πρώτη φορά που έρχονται εδώ για να πανηγυρίσουν πρωτάθλημα. Είναι το πρώτο τους πρωτάθλημα, σήμερα τους φέραμε για να δουν τι θα πει Ομόνοια. Θα φύγουμε από εδώ και μετά θα πάμε στο Ηλίας Πούλλος».

Με τη σειρά τους τα παιδιά είπαν, «είναι πολύ ωραία, «είναι μεγάλη ημέρα για την Ομόνοια σήμερα. Τους αξίζει που πιάσανε το πρωτάθλημα. Είναι μεγάλη ημέρα σήμερα για την Ομόνοια. Είμαι σίγουρος ότι της αξίζει το πρωτάθλημα. Θα νικήσει είμαι σίγουρος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Άλλος οπαδός της Ομόνοιας ανέφερε ότι «είναι κάτι φανταστικό, κάτι που περιμέναμε πολλά χρόνια. Σήμερα είναι το επιστέγασμα όλης της προσπάθειάς της χρονιάς. Ήρθαμε να πανηγυρίσουμε και να χειροκροτήσουμε τους πρωταθλητές. Και εύχομαι να πάνε όλα καλά τα επόμενα χρόνια. Θυμάμαι το τελευταίο πρωτάθλημα το 2011, στο ΓΣΠ όταν κερδίσαμε 2-1 τον ΑΠΟΕΛ, με γκολ του Μιχάλη Κωνσταντίνου και είπα ότι πλέον είμαστε πρωταθλητές. Αυτά θέλουμε να ζήσουμε και σήμερα».

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ήταν βαθύτατα συγκινημένοι και ανέφεραν ότι είναι πολύ χαρούμενοι με την επιτυχία των πρασίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας