ΒΙΝΤΕΟ: Βούρκωσε και ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ο Μερκής

Το τέλος της καριέρας του ανακοίνωσε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μερκής, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τη Δόξα στο Μακάρειο στάδιο. 

Ο 37χρονος άσος σε δηλώσεις του που παραχώρησε στην κάμερα της Cytavision μίλησε για το μέλλον του και συγκινημένος είπε ότι αυτή είναι η τελευταία του χρονιά στα γήπεδα.

«Είναι η τελευταία μου ποδοσφαιρική χρονιά, το έχω αποφασίσει εδώ και μήνες. Αυτή η ομάδα μου έδωσε τη βοήθεια που χρειαζόμουν, ήταν στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή. Έχω πάρει την απόφαση μου δεν την έχω πει στον προπονητή. Είναι τελευταία μου χρονιά έχω κουραστεί. Έχω κάνει μια καριέρα από τα 17 και είμαι στα 37. Πήρα πρωταθλήματα, διακρίσεις, έκανα λάθη, έκανα όσα μπορεί να ζήσει ένας ποδοσφαιριστής. Είναι ωραίο το συναίσθημα και πλέον βλέπω την επόμενη μέρα. Το λέω δημόσια τώρα, θα δω πως θα εξελιχθεί η συνέχει».

Υπενθυμίζεται ότι, οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν με 2-1 της ομάδας της Κατωκοπιάς, σε παιχνίδι που διεξήχθη για την 11η αγωνιστική.
 
O σύλλογος της Λευκωσίας άνοιξε το σκορ στο 56' με το αυτογκόλ του Γκολομπάρτ, ενώ το δεύτερο τέρμα σκόραρε ο Ανουάρ. Στο 82' η ομάδα της Κατωκοπιάς μείωσε σε 2-1 με τον Σαντίκ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Futsal ενόψει του αγώνα με την Ουκρανία
Απογοητευμένος ο Φασουλιώτης για τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ-«Ακούμε πολλά, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε»
Έκπληκτοι στον Άρη από την απόφαση Σπιλέφσκι να αποχωρήσει-«Κανείς αναντικατάστατος»
Αλλαγή ώρας στον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Άρης
Δημητρίου για διαιτησία: «Αρχίσαμε να ανησυχούμε»
Η Επεξήγηση των φάσεων από την ΚΟΠ-Σωστές όλες οι αποφάσεις
Μεταβαίνει στην Πολωνία για τον αγώνα με την Ουκρανία η Εθνική Futsal
Η αστυνόμευση αγώνων και η παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών σε φόρουμ της ΟΥΕΦΑ στην Κύπρο
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της Ομόνοιας για το ντέρμπι αιωνίων
Συνεδρίασε στη Λεμεσό η Επιτροπή Σταδίων και Ασφάλειας της UEFA-Επί τάπητος οι λειτουργίες ασφάλειας