Ανέλαβε την ευθύνη ο Θουκής-Ορατό το ενδεχόμενο παραίτησης του Δ.Σ.

Θλιμμένος από τον υποβιβασμό της Νέας Σαλαμίνας στη Β' Κατηγορία, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της ομάδας Θουκής Θουκιδίδης, ο οποίος άφησε να πλανάται στον αέρα το μέλλον της διοίκησης. 

Όπως ανέφερε στον Super Sport FM, «δυστυχώς φέτος η χρονιά, ήταν παράξενη και δύσκολη, με το θέμα της πανδημίας. Στην συνέχεια μπήκαν οι ομάδες σε μία ομαλότητα. Όταν η ομάδα μας μπήκε στα μπαράζ, δεν έδειξε την εικόνα που έπρεπε, με αποτέλεσμα να πέσουμε στην Β’ κατηγορία. Είναι ένα τραγικό γεγονός, μία ντροπή για την ιστορία της ομάδας. Φέραμε την απογοήτευση στους φιλάθλους μας, εισπράττουμε την απογοήτευσή τους. Πλέον όμως πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα και να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Η ευθύνη βαραίνει σίγουρα εμάς, με τον προγραμματισμό που κάναμε. Έρχεται η εκλογική γενική συνέλευση, όπου θα δούμε τι θα συμβεί».

Για το αν θα υποβάλει ξανά υποψηφιότητα, είπε πως, «δεν έχω πάρει κάποια απόφαση ακόμα. Πρέπει να μιλήσουμε με το ΔΣ για την κατάσταση, να τοποθετήσουμε κάποια θέματα, να παρθούν οι σωστές αποφάσεις και να πάμε στην Γενική Συνέλευση».

Σημειώσε ακόμα πως, «υπάρχει η δυνατότητα να μπουν υποψηφιότητες από όλα τα μέλη. Το παρόν ΔΣ, μετά από 4 χρόνια πρέπει να δούμε πως συνεχίζουμε την επόμενη περίοδο. Ίσως αυτό το μοντέλο διοίκησης της Νέας Σαλαμίνας, να έχει φτάσει στα όριά του. Ίσως να χρειάζονται αλλαγές. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν επενδυτές στην ομάδα, θα πρέπει να δούμε αν πρέπει να γίνει εταιρεία. Χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει πως πρέπει να μπει επενδυτής, αλλά μέσω του κόσμου, που θα αγοράσει μετοχές. Δυστυχώς δεν μπορείς να ζητάς να διακριθεί ένα σωματείο στην Α’ κατηγορία, με εθελοντισμό. Πρέπει να γίνει μία πιο επαγγελματική βάση».

Σε ότι αφορά το μέλλον, υπέδειξε πως, «είναι μία κακή στιγμή για την Νέα Σαλαμίνα. Δεν είναι καταστροφική, έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν. Θα πρέπει να την αξιολογήσουμε σωστά και να δούμε τι θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον. Θέλω να απολογηθούμε στους φίλους της Νέας Σαλαμίνας για όσα έγιναν. Όμως θέλω να τους καλέσω να μείνουν κοντά στην ομάδα και να δούμε το μέλλον μας με ωριμότερο τρόπο και να παρθούν σωστές αποφάσεις. Την Τετάρτη είναι η εκλογική συνέλευση. Λίγη υπομονή».

Σε σχέση με το ρόστερ, ανέφερε ότι, «θα φύγουν αρκετοί παίκτες, όπως είναι λογικό. Δεν μπορώ να πω τι θα συμβεί ακριβώς στην ομάδα. Θα πρέπει να δούμε τι λεφτά θα υπάρξουν για να μπουν στην ομάδα. Αυτό που θα πω είναι πως θα γίνει οτιδήποτε είναι δυνατό για να επιστρέψει η ομάδα στην Α’ κατηγορία».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού