Το πρώτο ντέρμπι αιωνίων είχε νικητή τον Πετρίδη, το δεύτερο το κρίνει ο Ζαχίντ

Σαν ένα… ντέρμπι αιωνίων μπορεί να χαρακτηριστεί η περίπτωση του Τονρίκε Οκριασβίλι, ο οποίος πλέον αποτελεί ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ντιλ του καλοκαιριού για τους γαλαζοκίτρινους, αφού ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος ξεχώρισε με την παρουσία του τη τελευταία διετία στην Ανόρθωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χτύπημα Οκριασβίλι με... «μόνο ΑΠΟΕΛ»

Όπως φάνηκε στο πρώτο ντέρμπι υπήρξε νικητής και αυτό ήταν ο ΑΠΟΕΛ (Πρόδρομος Πετρίδης), αφού οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» από τον Οκριασβίλι και ουσιαστικά να τον… κλέψουν από την Ομόνοια (Σταύρο Παπασταύρου), η οποία βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, μένει αν δούμε αν οι πράσινοι έχουν άμεση απάντηση μετά το… ναυάγιο με Οκριασβίλι και μάλιστα αυτό είναι κάτι που μπορεί να προκύψει άμεσα, εάν ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γκάιας Ζαχίντ δεν αποφασίσει να συνεχίσει στον σύλλογο της Λευκωσίας και πάρει την απόφαση να μετακομίσει στο «Ηλίας Πούλλος».

Το τριφύλλι έριξε δίχτυα και βρίσκεται εν αναμονή απαντήσεων, παρόλο η μεταγραφή του Νορβηγοπακιστανού, θα υλοποιηθεί μόνο εάν είναι θετικός, ωστόσο όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο ίδιος αναμένει ίσως βρει στο εξωτερικό την ομάδα και το συμβόλαιο που θα τον αφήνουν ικανοποιημένο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο χρόνος θα το δείξει, καθώς ο Ζαχίντ έχει στα χέρια του και πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, όπως είχε αναφέρει ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων «η πρόταση δεν είναι με τα σημερινά δεδομένα, όμως είναι ικανοποιητική. Βάλαμε ημερομηνίες που περιμένουμε απάντηση. Παράλληλα κοιτάζουμε για αντικαταστάτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επιστρέφει για προετοιμασία στον ΑΠΟΕΛ ο Σάβιτς-Ικανοποιητική πρόταση σε Ζαχίντ

Την ίδια ώρα, το σενάριο να αποδεχθεί να συνεχίσει στον Αρχάγγελο, ένα γνώριμο για αυτόν περιβάλλον με ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές και με έναν προπονητή, όπως τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο οποίος ποντάρει πολλά στην αξία του δεν πρέπει να θεωρείται απομακρυσμένο.

Το πρώτο ντέρμπι αιωνίων είχε νικητή και αυτός ήταν ο Πρόδρομος Πετρίδης, ωστόσο μένει να δούμε αν το δεύτερο αιώνιο θα έχει την ίδια κατάληξη ή αν ο Σταύρος Παπασταύρου καταφέρει να ντύσει στα πράσινα έναν ποιοτικό παίκτη που θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας του.

Η μπάλα είναι στα πόδια του 26χρονου μεσοεπιθετικού…

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά