Έπαθαν εμμονή με Φαμπιάνο στην Ελλάδα-«Προορίζεται για αντικαταστάτης του Σα»

Έπαθαν εμμονή με τον Φαμπιάνο στην Ελλάδα, αφού για άλλη μια φορά βρίσκεται στην επικαιρότητα στα ελλαδικά Μέσα. Αυτή τη φορά τερματοφύλακας της Ομόνοιας φιγουράρει και πάλι σε εξώφυλλο εφημερίδας. 

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά στον ο Βραζιλιάνος κήπερ βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής» και γίνεται αναφορά για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

«Φαμπιάνο, αν φύγει ο Σα που παζαρεύεται στα οκτώ με δώδεκα εκατομμύρια», αναφέρεται στο εξώφυλλο της εφημερίδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κάτι... ψήνεται με Σα

Υπενθυμίζεται ότι, τις προηγούμενες ημέρες ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, Γκασπάρ Φρέιρε, είχε τοποθετηθεί για περί ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και ξεκαθάρισε πως δεν έχει λάβει καμία κλήση από την πλευρά του τριφυλλιού. 

Μάλιστα, ο Γκασπάρ Φρέιρε ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή ο Φαμπιάνο είναι σε διαδικασία συζητήσεων με την Ομόνοια για νέο τριετές συμβόλαιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από τη ζωή στη φάρμα, στην εκτόξευση και το παραμύθι με… Dragao ο Φαμπιάνο

Δειτε Επισης

Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης
Αποχωρεί από την Ομόνοια Αραδίππου και μετακομίζει στο Δασάκι ο Μαρτίνς
Νεοφυτίδης: Στο πίσω μέρος του μυαλού μου η προεδρία της ΚΟΠ
ΒΙΝΤΕΟ: Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΙΚ ο Κακουλλής
Μοίρασε πρόστιμα ο Αθλητικός Δικαστής-Ποινή και στον Παπασταύρου
Ανακοίνωσε τα πακέτα για τον τελικό η ΑΕΚ-Πότε αρχίζει η προπώληση
Η άποψη του Νεόφυτου Λάρκου για την Ομόνοια, τι είπε για Πάφο και τελικό κυπέλλου