«Θα παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα που κέρδισε την Τότεναμ»

Για την κλήρωση με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και την έναρξη της προετοιμασίας της Ομόνοιας, για τη νέα χρονιά, μίλησε ο προπονητής της ομάδας Χένινγκ Μπεργκ.

Σε δηλώσεις του, στην επίσημη σελίδα της Ομόνοιας, αναφέρθηκε αρχικά στα συναισθήματά του για την έναρξη της χρονιάς, λέγοντας ότι «είναι καλό που είμαστε πίσω και βλέπουμε τους παίκτες. το προσωπικό και όλους ξανά. Ήταν καλό το διάλλειμα και οι διακοπές για να δεις την οικογένεια σου και να κάνεις διαφορετικά πράγματα, αλλά είναι επίσης πολύ καλό επίσης που είμαστε πίσω».

Για το αν υπάρχουν διαφορές στην προετοιμασία, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ανέφερε πως «πέρσι ήταν λίγο ιδιαίτερα λόγω του covid και του διαστήματος από τον τελευταίο μας αγώνα μέχρι που ξεκινήσαμε ξανά. Τώρα είναι φυσιολογική προετοιμασία. Όταν είσαι επιτυχημένος, έχει να παίξεις στην Ευρώπη αρκετά νωρίς, άρα δεν είχαμε μεγάλο διάλειμμα και δεν είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με αυτό που ήμασταν. Είμαστε καλά».

Κληθείς να απαντήσει για τον αγώνα Σούπερ Καπ, απέναντι στην Ανόρθωση, σημείωσε ότι «οι ποδοσφαιριστές κράτησαν τους εαυτούς τους ενεργούς σε καλή φυσική κατάσταση, το πρόγραμμα «διόρθωσε» το διάλειμμα άρα δεν ξεκινάμε από το μηδέν. Πρέπει να βρούμε το καλύτερο επίπεδο ξανά όσον αφορά φυσική κατάσταση, ομαδικό παιχνίδι και ατομική ποιότητα. Είναι φυσιολογικές προπονήσεις και πρέπει να το πάμε βήμα – βήμα όμως την ίδια στιγμή το σημείο που ξεκινάμε είναι σε καλό επίπεδο».

Τέλος, σε ό,τι αφορά την κλήρωση του Champions υπέδειξε πως «όταν παίζεις στα προκριματικά του Champions League περιμένεις ότι θα παίξεις με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το κάναμε και πέρσι. Αυτή τη φορά ξεκινάμε απέναντι στην καλύτερη και πιο δυνατή ομάδα που μπορούσαμε να παίξουμε. Οι υπόλοιπες ομάδες ήταν επίσης δυνατές, ίσως όχι τόσο. Θα είναι πολύ μεγάλο τεστ, είναι σίγουρα το μεγάλο φαβορί. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι κάτι καλό για μας για να βλέπουμε μπροστά, δηλαδή το γεγονός ότι θα παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που κέρδισε την Τότεναμ, πέρσι στο Europa League και στο τέλος έχασε από τη Βιγιαρεάλ που στο τέλος κατέκτησε το τρόπαιο. Ξέρουμε ότι έχουν top ποιότητα και είναι πολύ καλή ομάδα, όμως ανυπομονούμε για την πρόκληση και σίγουρα θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου