Περιμένει τον... κυματοθραύστη από τη Γεωργία o ΑΠΟΕΛ-Έχει plan B o Πουρσαϊτίδης

Την ώρα που η Ανόρθωση διαμήνυσε στον Μουρτάζ Νταουσβίλι ότι για να απελευθερωθεί από το συμβόλαιό του και να συνεχίσει την καριέρα του όπου εκείνος επιθυμεί, πρέπει πρώτα να καταβάλει είτε ο ίδιος, είτε η ομάδα που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της ένα συγκεκριμένο ποσό, ο ΑΠΟΕΛ περιμένει στη γωνιά, για να τον αποκτήσει. 

Το σήριαλ, όπως εξελίσσεται με τον δυναμικό Γεωργιανό μέσο και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δεν λέει να κοπάσει, αφού από τη μία ο παίκτης θέλει να πάει στον ΑΠΟΕΛ, οι γαλαζοκίτρινοι τον θέλουν στην ομάδα, αλλά η Ανόρθωση πατά στο συμβόλαιο που τον δεσμεύει και δεν τον αφήνει να αποχωρήσει χωρίς οικονομικό όφελος.

Μετά την συνάντηση που είχε ο παίκτης με τη διοίκηση της ομάδας της Αμμοχώστου, η οποία του ξεκαθάρισε πως είναι εκτός πλάνων για τη νέα χρονιά, ο Νταουσβίλι σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του. 

Επικρατέστερο είναι το σενάριο να πληρώσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από την τσέπη του τα χρήματα που ζητά η Ανόρθωση, για να τον αφήσει να φύγει και να υπογράψει στους γαλαζοκίτρινους, εκεί όπου θα βρει τους συμπατριώτες του και συμπαίκτες του στην Ανόρθωση Γκιόργκι Κβιλιτάια και Τορνίκε Οκριασβίλι, οι οποίοι εντάχθηκαν πρόσφατα στην ομάδα της Λευκωσίας. 

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πιστεύει ότι ο ποδοσφαιριστής ταιριάζει πλήρως στα πλάνα του και θα είναι ο... κυμματοθραύστης της μεσαίας γραμμής, που έλειψε τη φετινή χρονιά από τον ΑΠΟΕΛ. 

Ο Νταουσβίλι έχει εξαιρετικά μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου και πολλά τρεξίματα, ενώ πολλές φορές μοιράζει μπαλιές ακριβείας, φέρνοντας τους επιθετικούς της ομάδας του σε εξαιρετικές θέσεις για την επίτευξη γκολ. 

Σε περίπτωση που ναυαγήσει η περίπτωση του Γεωργιανού, ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει ψηλά στη λίστα του κι άλλα ονόματα, ωστόσο τα έχει τοποθετήσει σε στάση αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Νταουσβίλι. 

Την ίδια ώρα, η ομάδα προγραμματισμού των γαλαζοκιτρίνων αξιολογεί κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, για τις υπόλοιπες κενές θέσεις που υπάρχουν στο ρόστερ, ώστε να καταλήξει στους εκλεκτούς που θα οδηγήσουν την ομάδα σε επιτυχίες, μετά την κάκιστη περσινή χρονιά.

Μεταξύ άλλων, ο ΑΠΟΕΛ κοιτάζει για τερματοφύλακα, παίκτες για τις πλάγιες θέσεις της αμυντικής γραμμής, το κέντρο, αλλά και τα άκρα της επίθεσης.

Δειτε Επισης

«Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην είναι στη χρυσή περίοδό του οικονομικά, αλλά ήρθα για να πάρω ακόμα έναν τίτλο»
Σα Πίντο: Είμαι ήσυχος, ευγενικός αλλά δεν πρέπει να μου φερθείς άσχημα, όπως έγινε με την Ανόρθωση
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις