Είναι από σπάνιο και εξωτικό χαρμάνι...

«Ξεκίνησα με το ποδόσφαιρο σάλας, αλλά σύντομα πήγα στο τέρμα. Λάτρευα αυτή την αίσθηση. Να πιάνω τη μπάλα στον αέρα και να πέφτω κάτω. Ερωτεύτηκα τη θέση και ήταν μια σχέση ζωής. Πραγματικά, λατρεύω να είμαι τερματοφύλακας», ήταν τα λόγια του Φαμπιάνο στο παρελθόν, τα οποία μαρτυράνε την αγάπη του για αυτό που κάνει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. 

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δικαίως βρίσκεται στην επικαιρότητα τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα. Είναι ένα κεφάλαιο που άπαντες οι φίλοι της Ομόνοιας, επιθυμούν και με το παραπάνω να συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Ηλίας Πούλλος».

Πλέον, ο χρόνος μετρά αντίστροφά για τον Φαμπιάνο, ο οποίος εκτός απρόοπτου, αναμένεται να βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια.

Τις προηγούμενες ημέρες σωρεία δημοσιευμάτων στον ελλαδικό Τύπο, έκαναν αναφορά στον Βραζιλιάνο, ωστόσο τα τελευταία εικοσιτετράωρα ούτε λόγος.

Γεγονός, το οποίο δείχνει ότι ο μάνατζερ του 33χρονου κήπερ, ο Γκασπάρ Φρέιρε, και ο ίδιος έβαλαν πλώρη για το νέο συμβόλαιο και βρίσκονται στην τελική ευθεία με το τριφύλλι, ώστε ο έμπειρος τερματοφύλακας να συνεχίσει να υπερασπίζεται την πράσινη εστία.

Ο Φαμπιάνο αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Λευκωσίας και έτσι η επιθυμία των οπαδών της Ομόνοιας, να γίνει πραγματικότητα.

Πρόκειται για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του περσινού πρωταθλήματος και στην Ομόνοια δεν είναι διατεθειμένοι να τον δώσουν όσα και όσα.

Από την πλευρά της επίσημης Ομόνοιας, υπήρξε παραδοχή ότι δέχθηκαν κρούσεις για τον Βραζιλιάνο, ωστόσο δεν ήταν δελεαστικές για να την αναγκάσουν να τον παραχωρήσει αυτή τη στιγμή. 

Έτσι η ομάδα της Λευκωσίας, θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, πέραν από το 2022 που λήγει το υφιστάμενο συμβόλαιο του.

Τέλος, ο «Φάμπι» βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην υπογραφή για επέκταση της συνεργασίας του με τον σύλλογο της Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών