Ο γρίφος για Τάμαρι, η κρίσιμη ημέρα και ο συνωστισμός στα φτερά του ΑΠΟΕΛ

Με ένα ποσό περίπου €550.000, από τη Λέουβεν, πιστώνεται σήμερα ο λογαριασμός του ΑΠΟΕΛ, όπως προνοεί η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων που υπογράφηκε πριν από ένα χρόνο, όταν η ομάδα του Βελγίου απέκτησε τον Μούσα Αλ Τάμαρι.

Πρόκειται για ένα ποσό που υπολείπεται για την πώληση του Ιορδανού εξτρέμ στον βελγικό σύλλογο και αναμφίβολα είναι μια εξέλιξη που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των δύο ομάδων, αναφορικά με το μέλλον του 24χρονου άσου.

Σημειώνεται ότι, τον Σεπτέμβριο του 2020, η συμφωνία παραχώρησης του Μούσα Αλ Τάμαρι, ανήλθε στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο σύλλογος της Λευκωσίας, θα επιθυμούσε να εντάξει στο δυναμικό του τον Τάμαρι, ωστόσο για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει η Λέουβεν να πει το «ναι».

Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο κατά πόσον ο διεθνής Ιορδανός υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν, αφού με την ένταξη του στη βελγική ομάδα, ο προπονητής του δεν έδειξε να τον υπολογίζει στα βασικά στελέχη του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, στον ΑΠΟΕΛ οι θέσεις για τα φτερά της επίθεσης είναι πλήρης, αφού τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν οι επιλογές των Εφραίμ, Χάνι, Κλωναρίδη, Εντογκαλά και Γαβριήλ, ενώ εκεί μπορούν να δώσουν λύσεις και οι νεοαποκτηθέντες Θεοδώρου και Οκριασβίλι.

Μια ενδεχόμενη επιστροφή του Μούσα Αλ Τάμαρι, θα χαροποιούσε ιδιαίτερα τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, καθώς ο 24χρονος άσος είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά και την ίδια ώρα να προσφέρει τα μέγιστα στο νέο ΑΠΟΕΛ που κτίζεται, με στόχο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ιορδανός εξτρέμ, έχει καταγράψει 22 συμμετοχές με την ομάδα του Βελγίου, ωστόσο το γεγονός ότι δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα, καθιστά ορατό το ενδεχόμενο η Λέουβεν να αποφασίσει να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. Κάτι το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών, αφού διαφανεί κατά πόσο θα υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των δύο ομάδων ή αν η ομάδα του Βελγίου επιλέξει να κρατήσει τον 24χρονο στο δυναμικό της. 

Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που από το υφιστάμενο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής, τότε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αναμένεται να κινηθεί για ένα δημιουργικό και ποιοτικό δεξί εξτρέμ και έτσι ο Μούσα Αλ Τάμαρι, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες ώστε να ντυθεί και πάλι στα γαλαζοκίτρινα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν