ʼστραψε και βρόντηξε ο Καραβίδας: Θα με βάλεις φυλακή γι’ αυτό

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, μετά την έρευνα που διενήργησε η Αστυνομία στα γραφεία του προσφυγικού σωματείου.

Μιλώντας στον Super Sport Fm o ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατωκοπιάς, ξεκαθάρισε ότι ο έλεγχος από τις Αρχές αφορούσε καταγγελία για διπλή ιδιότητα και όχι στημένα παιχνίδια. 

«Τους δώσαμε τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και ζητήσαμε να μας τους φέρουν πίσω. Πρόκειται για την καταγγελία από τον πρόεδρο της Ομόνοιας, τον κ. Παπασταύρου. Έκαμαν την δουλειά τους οι άνθρωποι και βλέπουμε… Πρόκειται για καταγγελία για διπλή ιδιότητα και όχι για χειραγωγημένους αγώνες! Είμαι απογοητευμένος για διάφορα πράγματα. Αυτή η ομάδα, η Ομόνοια δανείστηκε από τον Κώστα Καραβίδα. Άτε και ήμουν μάνατζερ του Ουζόχο, θα με βάλεις φυλακή γι’ αυτό; Είναι εκεί ο Τσαγγάρης, Λώρης Κυριάκου, ο Δώρος Σεραφείμ και τα ξέρουν, αυτό με στεναχώρει. Δεν μπορώ να κάνω κακό σε κανένα. Μπορεί να τσακκωθούμε αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω κακό σε κάποιον. Τους έδωσα λεφτά για να περάσουν τα κριτήρια, ήταν ο Μυλωνάς. Κάποιοι εμάθαν να πατούν επί πτωμάτων. Που πάμε; Για όνομα του Θεού».

Όσον αφορά τον πρόεδρο της Ομόνοιας, ο κ. Χριστοδούλου είπε ότι «διερωτώμαι με αυτόν τον κ. Παπασταυρού, θέλω να μπω στο μυαλό του να δω τι σκέφτεται. Αυτό το αγγελικό πρόσωπο κρύβει πολλά…Δεν είχα ποτέ επαφές μαζί του. Δεν έχω κόντρα με κανένα, ας τον κρίνει ο Θεός. Η καρδιά μου είναι καθαρή. Στα 60 μου θ’ αποχωρήσω, έχω άλλα τέσσερα χρόνια. Η χειρότερη μου στιγμή που με έκανε να σκεφτώ ν’ αποχωρήσω σε κάποια στιγμή ήταν όταν μιλούσε ο κ. Λουκαϊδης του ΑΚΕΛ για το θέμα αυτό και ρωτούσε ο εγγονός μου που άκουγε διάφορα από το σχολείο».

Δειτε Επισης

Πλήγμα με Μπεζούς στην Ομόνοια-Έξι μήνες εκτός δράσης
Τούτιτς: Η Ομόνοια μπορεί να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο, το αξίζει
Χωρίς Βαλμπουενά στον επαναληπτικό με Πάφο ο Απόλλωνας
Πώς απαντά το ΓΣΠ για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ και για οφειλόμενα ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας
Ανακοινώθηκαν τα τελευταία ντέρμπι του πρωταθλήματος από την ΚΟΠ
Έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΚΟΠ η UEFA και αλλάζει η ώρα έναρξης των αγώνων της Εθνικής
Το βιολί της η Ομόνοια, πέρασε και από το Παπαδόπουλος με Αλιούμ και Σεμέδο
Σε ματσάρα που έσπασαν καρδιές πήρε τη νίκη η ΑΕΚ στο 96' και κυνηγά τον ΑΠΟΕΛ
Προσγειωμένος ο Σα Πίντο-«Δεν τη χαρακτηρίζω νίκη τίτλου, όλοι πρέπει να μείνουμε ήρεμοι»
Πήρε το διπλό και... κορνάρει από το τούνελ της Πάφου για πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ