Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Η εμπλοκή Κούμα στην υπόθεση Ομόνοιας-ΓΣΠ και η πρόταση για χρήση του Μακάρειου

  05/07/2021 11:01
Η εμπλοκή Κούμα στην υπόθεση Ομόνοιας-ΓΣΠ και η πρόταση για χρήση του Μακάρειου

Η εμπλοκή Κούμα στην υπόθεση Ομόνοιας-ΓΣΠ και η πρόταση για χρήση του Μακάρειου

  05/07/2021 11:01

Για την αναβολή τη συνάντησης ανάμεσα στον ΚΟΑ, το ΓΣΠ και την Ομόνοια, μίλησε ο πρόεδρος του οργανισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, o Ανδρέας Μιχαηλίδης ανέφερε ότι «χθες βράδυ πήρα τηλεφώνημα από τον Γραμματέα του ΓΣΠ. Με ενημέρωσε ότι θα αναβληθεί η συνάντηση για Τρίτη-Τετάρτη, αν χρειαστεί. Η Ομόνοια είναι ενήμερη. Δεν μου λέχθηκε καθαρά, αλλά απ’ ότι καταλαβαίνω υπάρχει μια άλλη συνάντηση που θα γίνει και μακάρι να ευοδωθεί. Αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία για συνάντηση βοήθησε να ενεργοποιηθούν κι άλλες δυνάμεις, αυτό μας ευχαριστεί. Δεν επιβεβαιώθηκε κάτι, όμως αισθάνομαι ότι υπάρχει κάτι άλλο στα σκαριά».

Ερωτηθείς για το εάν εμπλέκεται στην εν λόγω υπόθεση ο πρόεδρος της ΚΟΠ, ο πρόεδρος του ΚΟΑ είπε ότι «πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι αν ανέλαβε πρωτοβουλία ο κ. Κούμας είναι εντελώς αποδεκτό. Μακάρι να είναι έτσι και να βρεθεί λύση. Εμείς ως ΚΟΑ δεν καλέσαμε την ΚΟΠ, θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να καθίσουν μαζί μας ΓΣΠ και Ομόνοια. Αν η ΚΟΠ ενεργοποιήθηκε αφού διευθετήθηκε η συνάντηση και βρουν λύση, χαίρομαι ιδιαίτερα».

Σε σχέση με την πρόταση της Ομόνοιας για χρήση του Μακαρείου, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε ότι «εμείς επρόκειτο να κάνουμε τη συνάντηση με πρόθεση να βρεθεί λύση. Το αίτημα της Ομόνοιας για το Μακάρειο είναι στην ατζέντα για την αυριανή μας συνεδρία, θα το συζητήσουμε στο ΔΣ. Έχουμε την παλιά πρόταση της ΠΑΕΕΚ που θα δούμε επίσης αύριο. Είχε έρθει πρώτα το αίτημα της ΠΑΕΕΚ, μετά ήρθε η επιστολή από τον Ολυμπιακό ότι θα αγωνίζεται στο ΓΣΠ και ακολούθως το αίτημα της Ομόνοιας για το Μακάρειο. Δεν είναι με τη σειρά που έρχεται κάποιος, αλλά με τις προϋποθέσεις που τίθενται στο Μακάρειο. Όταν ήρθε η επιστολή της ΠΑΕΕΚ ζητήσαμε από την εταιρεία που συντηρεί το γήπεδο να μας πει την άποψή της. Μας είπε ότι διαμαρτύρεται για τέσσερις ομάδες και τώρα της ζητάμε να μας πει για πέντε. Εμείς θέλουμε να βολέψουμε όλο τον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα».

Επιπλέον, για το κατά πόσον θα μπορούσε να καταλήξουν σε συμφωνία Ομόνοια και ΓΣΠ, δήλωσε ότι «είχαμε κάνει προεργασία. Μου έδινε ελπίδες η προθυμία που έδειξαν και οι δύο πλευρές στο τηλεφώνημά μας. Αποδέχτηκαν αμέσως. Αυτό με έκανε να πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε λύση. Είπαν πράγματα που φαίνεται ότι ενόχλησαν την άλλη πλευρά και ήταν δύσκολο. Μόνο ένας τρίτος μπορούσε να μεσολαβήσει».

Για το κατά πόσον μπορεί να εμπλακεί ξανά ο ΚΟΑ στην προσπάθεια να βρεθεί λύση ο κ. Μηχαιλίδης ανέφερε ότι «αν μας θέλουν είμαστε εδώ όπως τα Ηνωμένα Έθνη. Αυτός είναι ένας από τους ρόλους της ανώτατης αθλητικής αρχής του τόπου. Το θεώρησα καθήκον μας».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας