«Μου είπαν για παιδιά που φοβούνταν να πάνε στο σχολείο και να πουν ότι ήταν Ομονοιάτες»

Σε αυτά που τον αγγίζουν περισσότερο στην επικοινωνία που έχει με τον κόσμο της Ομόνοιας, κλήθηκε να αναφερθεί ο πρόεδρος των πρασίνων, Σταύρος Παπασταύρου.

Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ «Ομάδα από ατσάλι», ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού είπε πως αυτά που καταφέρνουν να αγγίξουν τον ίδιο είναι μηνύματα, τα οποία αποδεικνύουν πως ο κόσμος της Ομόνοιας απόκτησε και πάλι χαρά για την ομάδα και είναι περήφανος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Η ομάδα ήταν για τρεις μέρες στα αποδυτήρια νεκροταφείο, εκεί έδειξε μέταλλο»

«Αυτά που με αγγίζουν πάντα, είναι αυτά που έχουν να κάνουν με μικρά παιδιά ή γέροντες ή ακόμα και ανθρώπους που μου στέλνουν μηνύματα και μου εξηγούν πως οι παππούδες τους ή πατέρες τους έζησαν παιχνίδια και επιτυχίες της ομάδας. Αυτά με αγγίζουν παραπάνω. Εκεί καταλαβαίνεις τι κατάφερε η ομάδα να δώσει στον κόσμο φέτος. Μου είπαν για παιδιά που φοβούνταν να πάνε στο σχολείο και να πουν ότι ήταν Ομονοιάτες, φοβούνταν να πάνε στο σχολείο και να φοράνε τα χρώματα της Ομόνοιας. Αυτά είναι τα μηνύματα που σε κάνουν να νιώθεις ότι αξίζει τον κόπο. Είμαι χαρούμενος που δώσαμε χαρά στον κόσμο. Μας παροτρύνει ακόμη παραπάνω να συνεχίσουμε να δίνουμε αυτή τη χαρά στον κόσμο. Δεν θα είναι εύκολο. Ούτε είναι σίγουρο ότι θα ξανακερδίσουμε το πρωτάθλημα. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο είναι πως ότι μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε για να συνεχίσουμε αυτή την καλή πορεία που έχει η ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το βράδυ που ο Φάμπι έχασε τον ύπνο του-«Μετά από το παιχνίδι έπεσε η ψυχολογία»

Δειτε Επισης

Έτοιμη για τον αγώνα κόντρα στη Ρουμανία η Εθνική
Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Ο σχεδιασμός των πρωταθλητών για την επόμενη σεζόν-Ο Μπαρτζώκας, ο Μακίσικ και ο Φαλ
«Συγγνώμη σε όλους, αλλά όχι από αυτούς τους πέντε που βριζαν τη μητέρα και τη γυναίκα μου»
Το αινιγματικό story του Ντόρσεϊ-«Συγχωρώ, αλλά δεν ξεχνώ»
Ο Κρίστιαν Κίβου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Ίντερ
Η απάντηση Ιταλού δημοσιογράφου στον Αταμάν για τους Έλληνες του Ολυμπιακού
Tα ρεκόρ που έσπασαν στον ασύλληπτο αγώνα του Αλκαράθ με τον Σίνερ
Δεν ξεχνά την τέχνη του ο Τότι-Πέτυχε γκολ από το κέντρο του γηπέδου σε φιλικό παλαιμάχων
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη