Η υπόσχεση Πετρίδη για τους παίκτες κράχτες και το... all in με άρωμα κυπριακό

Κβιλιτάια, Νταουσβίλι, Οκριασβίλι, Καρώ, Θεοδώρου, Ντανίλο… Αναμφίβολα η δήλωση του Πρόδρομου Πετρίδη, για το ότι θα φέρει στον Αρχάγγελο παίκτες κράχτες, επιβεβαιώθηκε και με το παραπάνω, αφού όπως φάνηκε από τις μέχρι τώρα προσθήκες μόνο λόγια του… αέρα δεν ήταν.

Ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων είναι πεπεισμένος να κτίσει ένα νέο και δυνατό ΑΠΟΕΛ, έτοιμο να πρωταγωνιστήσει. Μια ομάδα, με γερά θεμέλια και με πρώτιστο στόχο να επιστρέψει ξανά στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Μετά από τις έξι προσθήκες, με άρωμα κυπριακό και γνώριμες στον κόσμο της ομάδας, επικρατεί ενθουσιασμός, αλλά και ταυτόχρονα αισιοδοξία. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, οι συνεργάτες του αλλά κυρίως ο Πρόδρομος Πετρίδης  πάνε για… all in.

Και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός, ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων δεν σταματάει εδώ, καθώς πέραν από το πολυσυζητημένο ενδεχόμενο επιστροφή του Μούσα Αλ Τάμαρι στον Αρχάγγελο, τώρα πάει να προστεθεί στην εξίσωση και το κεφάλαιο Λούκας Σόουζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξετάζουν επιστροφή Σόουζα στον ΑΠΟΕΛ-Όλα ανοικτά

Βέβαια, η περίπτωση του πρώτου παραμένει στάσιμη εδώ και αρκετές εβδομάδες, ωστόσο το να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Λέουβεν και ο παίκτης να κατηφορίσει στο νησί μας δεν είναι απόμακρο σενάριο.

Από την άλλη, η περίπτωση του Σόουζα δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς για να προκύψει συμφωνία και ανάμεσα στις δύο πλευρές θα πρέπει ο Βραζιλιάνος άσος να μείνει ελεύθερος από την Γκουοάν Πεκίνου, ομάδα στην οποία ανήκει.

Επομένως, απαντήσεις σχετικά με τα πιο πάνω αναμένεται να δοθούν με το πέρασμα του χρόνου, ωστόσο ήδη στους φίλους των γαλαζοκιτρίνων επέστρεψαν χαμόγελα αισιοδοξία και πίστης και όχι άδικα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το παιχνίδι της υπομονής για Τάμαρι και η... λιγομίλητη Λέουβεν

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου