Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η απάντηση στο πανό που προκάλεσε την οργή των Ανορθωσιατών

  14/07/2021 16:48
Η απάντηση στο πανό που προκάλεσε την οργή των Ανορθωσιατών

Η απάντηση στο πανό που προκάλεσε την οργή των Ανορθωσιατών

  14/07/2021 16:48

Απάντηση στο πανό, το οποίο αναρτήθηκε το βράδυ της Τρίτης στις εξέδρες της Ομόνοιας, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ανόρθωση, έδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου της Αμμοχώστου. Στο εν λόγω πανό, αναγραφόταν «το χώμα που προδώσατε, ποτέ μας δεν ξεχνάμε».

Σε ανακοίνωση τους οι Ανορθωσιάτες, το χαρακτηρίζουν εμετικό και παράλληλα, παραθέτουν ένα μικρό απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ «Έτσι σώθηκε η Λευκωσία», στο οποίο μιλά ο τότε διοικητής του 336 τάγματος της Αμμοχώστου, ο Στρατηγός Δ. Αλευρομάγειρος.

Όπως αναφέρεται, «είναι πραγματικά ντροπή κάποιοι να το παίζουν τάχα και καλά υπέρμαχοι της αλληλεγγύης και να μην σέβονται τους πρόσφυγες του τόπου τους, που εδώ και 47 χρόνια, έχουν χάσει τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους και από την μια μέρα στην άλλη έπρεπε να αλλάξουν την ζωή τους ξεκινώντας κυριολεκτικά από το μηδέν.

Μια χούφτα 15χρονα με κεφαλές προσκείμενες σε αρρωστημένες πολιτικές καταστάσεις να τους διοικούν, οπαδοί με την κάρτα της ξεφτίλας που όλο και όλο υπάρχουν σε μια γειτονιά της Λευκωσίας.

𝛖҅́𝛃𝛒𝛊ς → 𝛂҆́𝛕𝛈 → 𝛎έ𝛍𝛆𝛔𝛊ς → 𝛕ί𝛔𝛊ς. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας και εσείς και κάθε ένας που δοκιμάζει την υπομονή μας στο θέμα της πόλης μας, προσβάλλοντας την με κάθε τρόπο. Η πιο πάνω φράση από την Ελληνική αρχαιότητα είναι ξεκάθαρη. Δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό σε τέτοιες περιπτώσεις. Είτε το θέλετε είτε όχι θα ζούμε ανάμεσα σας μέχρι την Άγια εκείνη μέρα με ότι και αυτό και αν συνεπάγεται.

Υ.Γ. Όποιος θέλει να δει όλο το ντοκιμαντέρ για να μάθει έστω και την ύστατη την Ιστορία της χώρας του που τόσο πολύ περηφανεύεται μπορεί να το δει εδώ : https://youtu.be/Q0-RPNrH8IM».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας