Το συγκινητικό μήνυμα της Ομόνοιας στον εντεκάχρονο Σταύρο (pic)

«Σταύρο, σε περιμένουμε πίσω στην Κύπρο και στο γήπεδο δίπλα στη μεγάλη σου αγάπη, την Ομόνοια», με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Λευκωσίας στέλνει το δικό της μήνυμα στον εντεκάχρονο, ο οποίος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και σύντομα αναμένεται στην Κύπρο. 

Σε ανάρτηση τους οι πράσινοι αναφέρουν πως «ο Σταύρος συνεχίζει να κερδίζει τον ένα αγώνα μετά τον άλλο! Μετά από 12 μήνες βγήκε από το νοσοκομείο και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Κύπρο! Με τη δύναμη της ψυχής του, με θάρρος και γενναιότητα είναι πανέτοιμος για να συνεχίσει τις μεγάλες νίκες! Σταύρο, σε περιμένουμε πίσω στην Κύπρο και στο γήπεδο δίπλα στη μεγάλη σου αγάπη, την Ομόνοια!».

Σημειώνεται ότι, ο εντεκάχρονος Σταύρος νοσηλευόταν μετά από μεταμόσχυεση μυελού των οστών, στην οποία υποβλήθηκε, τον περασμένο Δεκέμβριο σε νοσοκομείο στη Γερμανία, ωστόσο τα κατάφερε και έλαβε εξιτήριο. 

Ο μικρός Σταύρος αναμένεται να παραμείνει για λίγο καιρό ακόμα για παρακολούθηση και ακολούθως θα επιστρέψει μαζί με τους γονείς του στην Κύπρο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μετά από δώδεκα μήνες μάχης πήρε εξιτήριο ο εντεκάχρονος Σταύρος-Επιστρέφει σύντομα Κύπρο

Δειτε Επισης

Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»