Το πλεονέκτημα για Πουρσαϊτίδη να κτίσει το νέο ΑΠΟΕΛ και οι δύο... τρύπες

Με τους καλύτερους οιωνούς κινήθηκε, μέχρι στιγμής, η μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού για τον ΑΠΟΕΛ, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς μετά και την απόκτηση του Ισαάμ Τσεμπάκε, έκλεισε και η εκκρεμότητα για το δεξί άκρο της άμυνας των γαλαζοκιτρίνων.

Οι συνθήκες αλλά και το υλικό που έχει στη διάθεση του ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, είναι κατάλληλα για τον Ελλαδίτη κόουτς, ώστε να φτιάξει ένα δυνατό και ισχυρό ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει με την έναρξη της νέας χρονιάς.

Το μεγάλο πλεονέκτημα για τον 44χρονο τεχνικό είναι πως θα έχει στη διάθεση του μπόλικο χρόνο, προκειμένου να φτιαχτεί ένα ισχυρό σύνολο, όπως ο ίδιος επιθυμεί.

Από εκεί και πέρα, ο σύλλογος της Λευκωσίας βρίσκεται στην αναμονή για την περίπτωση του Λούκας Σόουζα, αφού με την αποχώρηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη άνοιξε και ο δρόμος για τον ίδιο, αφού υπάρχει κενή θέση στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων.

Επομένως, οι γαλαζοκίτρινοι αναμένουν οι προσπάθειες του Βραζιλιάνου άσου, ώστε να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του, Γιατάι, θα αποδώσουν καρπούς και θα επιτευχθεί η μεγάλη επιστροφή του 31χρονου άσου στον Αρχάγγελο.

Ο Σόουζα διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα της Κίνας μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο στα θετικά είναι πως ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει. 

Την ίδια ώρα, στο προσκήνιο παραμένει και το κεφάλαιο Μούσα Αλ Τάμαρι, με την περίπτωση του να παραμένει στάσιμη εδώ και εβδομάδες, καθώς η Λέουβεν μέχρι στιγμής δεν έδειξε προθέσεις ώστε να τον παραχωρήσει.

Από εκεί και πέρα, αυτή η προσπάθεια μόνο εύκολη δεν είναι, αφού ο Ιορδανός άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την βελγική ομάδα. Ωστόσο το ιδανικό σενάριο, σε περίπτωση, που κατηφορίσει στο νησί μας είναι να αποχωρήσει από την ομάδα του Βελγίου με τη μορφή δανεισμού.

Επομένως, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η περίπτωση του Σόουζα, εκτός απροόπτου, αναμένεται πως θα έχει θετική κατάληξη, ενώ όσον αφορά τον Τάμαρι απαντήσεις θα δοθούν με το πέρασμα του χρόνου.

Τέλος, εάν μπορούν να θεωρηθούν ως δύο... τρύπες στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων, τότε αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να ξεκαθαρίσουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος