Η τοποθέτηση του Τσόρνιγκερ για το ματς με Ζίλινα και ο νέος αρχηγός του Απόλλων

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος τοποθετήθηκε για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Ζίλινα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Όπως δήλωσε ο προπονητής της της λεμεσιανής ομάδας «βρισκόμαστε προ των πυλών για το πρώτο παιχνίδι. Ανυπομονούμε. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα από την αρχή της σεζόν, είχαμε 3 εβδομάδες προετοιμασίας, είχαμε δυσκολίες όμως τις αντιμετωπίσαμε και βλέπουμε το παιχνίδι. Θέλουμε την στήριξη των οπαδών μας, με αυτή η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη. Οι νέοι παίκτες τους χρειάζονται. Δώσαμε μόνο τρία φιλικά, παίζουμε κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Δείξαμε όμως με την ΑΕΚ πως μπορούμε να επιστρέψουμε και πως έχουμε πολύ καλά στοιχεία. Σχετικά με το ματς αύριο, έχουμε την επιστροφή του Κολ, όπως επίσης και του Νταμπό. Θα είναι αύριο μαζί μας. Είμαι πολύ περήφανος που έχω το νέο αρχηγό της ομάδας, τον Χάμπο Κυριάκου, θα κάνει πολύ καλή δουλειά. Επιλέχθηκε από όλους τους παίκτες. Μέρα με την μέρα η ομάδα ανεβαίνει. Θα συνεχίσουμε την δουλειά σαν ομάδα αλλά και ατομικά ώστε να έρθουν όλοι στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Τους ποδοσφαιριστές, εκπροσώπησε ο Χάμπος Κυριάκου, ο οποίος ανέφερε πως «ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με έβαλαν αρχηγό σε αυτή την μεγάλη ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε όλους, για να πάρουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αξίζει. Αρχίσαμε μια ιδιαίτερη προετοιμασία λόγω πανδημίας, δεν παίξαμε τα φιλικά που έπρεπε. Όμως έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να σεβαστούμε τους εαυτούς μας, να πάρουμε το αποτέλεσμα και να προχωρήσουμε. Με το νέο προπονητή, πρέπει να έχουμε πειθαρχία. Να τον στηρίξουμε για να έχουμε καλά αποτελέσματα. Καλώ τον κόσμο να έρθει αύριο και να μας στηρίξει όπως αυτός ξέρει καλύτερα.

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής