Έντονες διεργασίες Κίκη-Παπασταύρου για Δασάκι, αναμένουν την απόφαση των Βάσεων

Στο πολυσυζητημένο θέμα με το Δασάκι και τις προσπάθειες που γίνονται, ώστε η Ομόνοια να μπορεί να αγωνίζεται στο στάδιο στις εγχώριες διοργανώσεις, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Μάριος Μιτσίδης. 

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM o υπεύθυνος επικοινωνίας της προσφυγικής ομάδας ανέφερε πως το όλο θέμα χειρίζεται ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, ενώ παράλληλα τόνισε έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και αναμένουν την απόφαση των Βρετανικών Βάσεων. 

«Πραγματοποιήθηκαν κάποιες συναντήσεις μεταξύ των αρμοδίων πλευρών, του προέδρου μας αλλά και της Ομόνοιας. Εκείνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι περιμένουμε την απόφαση των Βρετανικών Βάσεων μετά από τις συναντήσεις. Χειρίζεται προσωπικά ο πρόεδρός μας το θέμα μαζί με την Ομόνοια και εκείνο που γνωρίζω, είναι πως έχουν δοθεί κάποιες προτάσεις, έγινε το ραντεβού και περιμένουμε την απόφαση. Έγιναν όλα τα απαραίτητα από την πλευρά μας και από την Ομόνοια και η απόφαση είναι στις Βρετανικές Βάσεις και αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γνωρίζουμε. Είναι σημαντικό για τον Εθνικό και τη γύρω περιοχή και θα επωφεληθούν τα χωριά εκεί γύρω, η ομάδα μας αλλά και η Ομόνοια. Όλοι θέλουμε να γίνει αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι, ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού μετά το παιχνίδι απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκεται στην Κύπρο, ώστε να τρέξει το όλο θέμα και να δώσει λύση στο πρόβλημα έδρα για την ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Η θέση της Ομόνοιας για το γηπεδικό-«Ο πρόεδρος θα ενημερώσει τον κόσμο την κατάλληλη στιγμή»