«Οι δηλώσεις Τσόρνιγκερ και οι τσακωμοί παικτών με κόσμο δηλητηριάζουν το κλίμα»

Τη δική του άποψη μετά τη σκληρή ήττα που δέχθηκε ο Απόλλωνας από τη Ζίλινα, παρέθεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM, o παλάιμαχος άσος είπε ότι, «το αποτέλεσμα μιλά από μόνο του. Μόνο απογοήτευση μπορεί να φέρει σε όλους. Σε διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και κόσμο. Η νέα φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο νέος προπονητής θα έφερνε αλλαγές. Είδαμε ένα άσχημο Απόλλωνα και το αποτέλεσμα είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί».

Για τον Τσόρνινγκερ και την φιλοσοφία του: «Στήριξα τον προπονητή, ήμουν ενθυουσιασμένος μαζί του, θεώρησα πως θα μπορούσε να αλλάξει αυτά που δεν μπόρεσαν οι προηγούμενοι. Οι Γερμανοί προπονητές έφεραν μεγάλες επιτυχίες στον Απόλλωνα στο παρελθόν. Στην πορεία αυτό που θέλει να εφαρμοσει, ίσως να μην του βγαίνει. Δήλωσε πως θέλει να παίζει 4-4-2 με ρόμβο, αλλά δεν του βγαίνει. Δεν δόθησαν πολλά φιλικά, ενώ έχει και πολλούς τραυματισμούς. Η φιλοσοφία είναι για όλους να την εφαρμόσουν. Με την αδυναμία στο αμυντικό κομμάτι να είναι ολοφάνερη, εκεί πρέπει να εστιάσει και να ενισχυθεί η ομάδα. Τραυματίστηκε και ο Ρομπέρζ. Ο προγραμματισμός πρέπει να τρέξει άμεσα. Είναι κρίμα να πούμε καληνύχτα με το καλημέρα της σεζόν. Ας σώσουν ό,τι σώζεται για τον επαναληπτικό»

Για τις αποχωρήσεις: «Οι δηλώσεις του προπονητή, αλλά και οι τσακωμοί των ποδοσφαιριστών με τον κόσμο δηλητηριάζουν το κλίμα. Φαίνεται ότι ο τρόπος που δουλεύουν στον Απόλλωνα πρέπει να αλλάξει. Επιβάλλεται να γίνουν προσθήκες και στο δεξιό άκρο της άμυνας. Τον Μαυρία δεν τον είδαμε ακόμα. Έφυγε ο Πέδρο, ο Σακέτι και δεν αντικαταστάθηκαν. Παίκτης στην κορυφή της επίθεσης δεν υπάρχει ακόμα, αλλά θα περιμένουμε να δούμε αυτούς που θα έρθουν και ελπίζουμε να ανεβάσουν τον Απόλλωνα. Οι απαιτήσεις ειναι υψηλές και ο στόχος πρέπει να είναι το πρωτάθλημα».

Για το σύστημα του Τσόρνιγκερ: «Το σύστημα συνάδει με τους παίκτες. Όταν δεν μπορώ να το εφαρμόσω, τότε κάνω διαχείριση και να προσπαθήσω να περάσω στο επόμενο στάδιο. Βλέπαμε πως η Ζίλινα είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Έπρεπε να πάει ο προπονητής και να κάνει τα πλάνα του για να περάσει στον επόμενο γύρο. Ισοφάρισε η ομάδα, αλλά το γκολ είχε ρίξει τους ποδοσφαιριστές, αντί να τους ανεβάσει. Δεν ήταν ψυχικά και σωματικά έτοιμοι είπε ο προπονητής, αλλά δεν ξέρω ποιον βαραίνει η ευθύνη. Δεν δικαιολογούνται κάποιοι ποδοσφαιριστές να μην δίνουν τα πάντα για τον Απόλλωνα».

Για τη συνέχεια: «Δεν είναι σωστό να απομακρυνθεί ο προπονητής. Θέλει χρόνο για να δείξει την δουλειά του. Θέλει παίκτες επιπέδου Απόλλωνα, όμως. Μπορεί σε μια εβδομάδα να ανατρέψουν το αποτέλεσμα και μακάρι να το κάνουν. Θα είναι μεγάλη αποτυχία να αποκλειστεί η ομάδα σε πολλούς τομείς. Η Ζίλινα δεν είναι φόβητρο σαν ομάδα, αλλά ήρθαν με πλάνο. Αν την αντιμετώπιζε ο Απόλλωνας πριν από δύο με τρία χρόνια, δεν θα υπήρχε θέμα ποια ομάδα θα περνούσε. Ο κόσνος, όμως, θα δώσει πίστωση αν δει κάτι να αλλάζει και θα στηρίξει την προσπάθεια».

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου