Παναγιώτης Καττιρτζής: Πώς ο κορωνοϊός επηρέασε ακαδημίες ποδοσφαίρου

Ο τελευταίος χρόνος ήταν διαφορετικός, αφού από από όποια πλευρά και αν το δει κάνεις δεν ήταν σαν τους προηγούμενους. Κάθε άνθρωπος οποιασδήποτε ηλικίας τον βίωσε με τον δικό τρόπο, λόγω της πανδημίας. Η καθημερινότητα αλλά και οι συνήθειες του καθενός, επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Ένας τομέας που ταλαιπωρήθηκε αρκετά ήταν και το κυπριακό ποδόσφαιρο και ειδικότερα οι ακαδημίες, οι οποίες για αρκετούς μήνες έμειναν κλειστές, λόγω της απαγόρευσης των διαταγμάτων, με αποτέλεσμα να στερηθεί στο κάθε παιδί η ευκαιρία να αθληθεί.

Ένα από αυτά τα άτομα ήταν και ο 15χρονος ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ, Παναγιώτης Καττιρτζής, ο οποίος σε δηλώσεις του στην OMADA του REPORTER εξέφρασε τη λύπη του και τη στεναχώρια για το γεγονός ότι η πανδημία στάθηκε εμπόδιο στον ίδιο.

Όπως δήλωσε ο νεαρός παίκτης του ΑΠΟΕΛ, «χάθηκαν δυο χρονιές από την πανδημία, αλλά μάθαμε άλλους τρόπους να προπονούμαστε διαδικτυακά, κάτι που ήταν πρωτόγνωρο. Εύχομαι η νέα σεζόν να μη διακοπεί και να μπορούμε να αγωνιστούμε όπως αγωνιζόμασταν πάντα».

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής, ως νεαρός ποδοσφαιριστής, έστειλε το μήνυμα προς την κοινωνία, πως πρέπει να δοθούν οι κατάλληλες βάσεις στις ακαδημίες, ώστε να μπορούν να προωθηθούν νεαροί παίκτες. «Πιστεύω πως πρέπει να εφαρμόζουμε και προγράμματα που γίνονται στο εξωτερικό, για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στους νεαρούς παίκτες».

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο δικός του προσωπικός στόχος ο 15χρονος παίκτης είπε ότι  «στόχος μου είναι σε δύο με τρία χρόνια να είμαι έτοιμος και αντάξιος να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και γιατί όχι στο εξωτερικό».

Τέλος, ο νεαρός ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ, ανέφερε πως το μεγάλο του όνειρο είναι στο μέλλον να αγωνιστεί με τη φανέλα της Τσέλσι στην Premier League.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια