Η απάντηση Χαμπουλλά για τα περί οικονομικής υπέρβασης στο μεταγραφικό σχεδιασμό

Στους στόχους και το μεταγραφικό πλάνο της Ανόρθωσης, κλήθηκε να αναφερθεί ο πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου, Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ανέφερε ότι «είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, είμαστε αισιόδοξοι ότι η χρονιά θα είναι καλύτερη. Πέρυσι πήραμε το κύπελλο και αυτός μας δημιουργεί περισσότερες ευθύνες να υπερασπιστούμε τον τίτλο και να δούμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη. Πάμε για πρωτάθλημα και κύπελλο αφού αυτοί είναι πάντα οι στόχοι μας».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις την είσοδο στους ομίλους που έχουμε πολύ ανάγκη αφού η μακρόχρονη απουσία από την Ευρώπη έχει συσσωρεύσει οικονομικές υποχρεώσεις. Εργαζόμαστε νυχθημερόν όλοι μας στη διοίκηση και στα γραφεία. Η αγωνιστική επιτυχία φέρνει και τα ανάλογα οικονομικά οφέλη. Θα έρθει η ώρα της Ανόρθωσης. Όπως εκείνη άνοιξε το δρόμο για τις κυπριακές ομάδες, έτσι να συνεχίσει. Ότι έχουμε συμφωνήσει το τηρούμε. Βλέπουμε το σύνολο του προϋπολογισμού. Είμαστε προσηλωμένοι στης οικονομικές μας ικανότητες».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά της Ανόρθωσης, ο κ. Χαμπουλλάς είπε ότι «πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, νιώθω ότι οι μεταγραφές είναι ουσιαστικές και θα διεκδικήσει πρωτάθλημα και κύπελλο η ομάδα. Ο προγραμματισμός και η ενίσχυση οποιασδήποτε ομάδας δεν είναι στατικό γεγονός. Αυτή τη στιγμή έχουμε συμπληρώσει το ρόστερ. Είμαστε ευχαριστημένοι από τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε σε συνεχή επαφή ως διοίκηση με την τεχνική ηγεσία και αναμένουμε ότι αυτές οι ενέργειες θα αρχίσουν να αποδίδουν. Δεν έγινε καμία οικονομική υπέρβαση για κάποιον ποδοσφαιριστή. Είμαστε απολυτά προσηλωμένοι στα ποσά που έχουμε καθορίσει από την αρχή της χρονιάς. Κάθε παίκτης είναι ξεχωριστή περίπτωση».

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ