Το αφεντικό που «τρελάθηκε», οι κράχτες στον Αρχάγγελο και το τελειωτικό χτύπημα

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αναφορικά με το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Άντον Μάγκλιτσα, φήμες οι οποίες φέρνουν χαμόγελα στους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων.

Ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων, στο πρόσφατο παρελθόν, είχε αναφέρει πως θα φέρει στον ΑΠΟΕΛ παίκτες κράχτες, κάτι το οποίο φαίνεται να κάνει πράξη.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, με το καλημέρα της μεταγραφικής περιόδου κατάφερε να φέρει στον Αρχάγγελο Οκριασβίλι, Κβιλιτάια, Νταουσβίλι, Θεοδώρου και Ντανίλο, ποδοσφαιριστές, οι ικανότητες των οποίων, είναι αδιαμφισβήτητες.

Στον ΑΠΟΕΛ είναι πεπεισμένοι πως θα δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο, το οποίο θα είναι έτοιμο να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Πέραν από την περίπτωση του Άντον Μάγκλιτσα, ανοικτά παραμένουν και τα κεφάλαια των Λούκας Σόουζα, Μούσα Αλ Τάμαρι, αλλά και του… ξεχασμένου Γκάιας Ζαχίντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτοιμος να πυροδοτήσει νέα μεταγραφική βόμβα ο Πετρίδης

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Με τη φυγή του Βίκτωρα Κλωναρίδη, υπάρχει μια κενή θέση στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων και αυτή προορίζεται, εκτός απρόοπτου, για τον Σόουζα, ο οποίος αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του και να επιστρέψει στον Αρχάγγελο.

Η περίπτωση Τάμαρι, όπως αποδεικνύεται, είναι δύσκολη, αφού η Λέουβεν, ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, δεν έχει φανερώσει ξεκάθαρα τις προθέσεις τις, σε σχέση με το κατά πόσον επιθυμεί να τον παραχωρήσει.

Ωστόσο, τόσο ο ίδιος, όσο και οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ, επιθυμούν ο Ιορδανός άσος να επιστρέψει στην Κύπρο και να φορέσει ξανά τα γαλαζοκίτρινα. Παράλληλα, στην περίπτωση επιστροφής του, θα πρέπει από το υφιστάμενο ρόστερ να αποχωρήσει άλλος παίκτης. Συνεπώς, όλα τα σενάρια στην παρούσα φάση, παραμένουν ανοικτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ενδεχόμενη επιστροφή Τάμαρι στον Αρχάγγελο εάν και εφόσον

Όσον αφορά τον Ζαχίντ, ο ποδοσφαιριστής κρατά στα χέρια την πρόταση του ΑΠΟΕΛ, για ανανέωσης της συνεργασίας τους, με τον 26χρονο άσο να πρέπει να απαντήσει εντός του χρονοδιαγράμματος που του έχει δοθεί. 

Ωστόσο, την ίδια ώρα, ο Νορβηγοπακιστανός άσος επιθυμεί να βρει μια πρόταση από ομάδα της Ευρώπης, η οποία θα ικανοποιεί τα οικονομικά του θέλω, κάτι το οποίο, για την ώρα, δεν έγινε. Στα θετικά πάντως, είναι το γεγονός πως αν δεν βρει πρόταση που τον ικανοποιεί, το επικρατέστερο σενάριο είναι να ανανεώσει με τον σύλλογο της Λευκωσίας.

Παράλληλα, η περίπτωση Άντον Μάγκλιτσα δεν είναι και η πιο εύκολη, αφού οι οικονομικές απαιτήσεις του Κροάτη είναι αρκετά υψηλές. Ωστόσο, εάν ο Πρόδρομος Πετρίδης αποφασίσει να κάνει την υπέρβαση, με στόχο να φτιάξει ένα δυνατό ΑΠΟΕΛ, για να επιστρέψει στην κορυφή, τότε τίποτα δεν αποκλείεται. 

Υπενθυμίζεται ότι, ο Κροάτης φορ έχει δεχθεί πρόταση από τον Απόλλωνα, την οποία δεν έχει απαντήσει, την ίδια ώρα που οι φήμες που θέλουν τον ΑΠΟΕΛ να ενδιαφέρεται για να τον αποκτήσει να έχουν φουντώσει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εβδομάδα επιστροφής στον ΑΠΟΕΛ-Λίγη υπομονή ακόμη και όλοι καλοί χωράνε

Δειτε Επισης

Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»