Ο κορωνοϊός, η Αραράτ και η ξεχωριστή αναφορά του Μπεργκ στον κόσμο της Ομόνοιας

Για σκληρή προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές του έκανε λόγο ο Χένινγκ Μπεργκ, με το πέρας της αναμέτρησης και τον αποκλεισμό από την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, ενώ παράλληλα στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα της Κροατίας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. 

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο Νορβηγός κόουτς ανέφερε ότι «κάναμε μια καλή προσπάθεια, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Για να κερδίσουμε τη Ζάγκρεμπ, έπρεπε να ήμασταν τέλειοι, κάναμε σκληρή προσπάθεια στο γήπεδο. Η Ζάγκρεμπ είναι υπό φυσιολογικές συνθήκες μια καλύτερη ομάδα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «είχαμε κάποιες δυσκολίες από τους παίκτες που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό και για να κερδίσεις τέτοιες ομάδες, θα πρέπει να έχεις ποδοσφαιριστές που να μπορούν να ανταποκριθούν και στα 95 λεπτά. Αν κοιτάξεις τις επιτυχίες της Ζάγκρεμπ, θα διαπιστώσεις ότι είναι μια καλή ομάδα. Πέρυσι το πρώτο μας παιχνίδι ήταν με την Αραράτ, φέτος είναι με τη Ζάγκρεμπ. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, είναι σημαντική. Ο κόσμος υποστηρίζει την ομάδα, είτε χάσει, είτε κερδίσει, έδειξαν την εκτίμηση τους για τη σκληρή δουλειά των παικτών στο γήπεδο. Με την απόδοση μας στο γήπεδο, κάναμε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες να φαίνεται μικρότερη. Οι οπαδοί μας υποστηρίζουν την ομάδα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ