Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Ηappy re birthday to me, η μεταμόσχευση έγινε!»

  29/07/2021 11:48
«Ηappy re birthday to me, η μεταμόσχευση έγινε!»

«Ηappy re birthday to me, η μεταμόσχευση έγινε!»

  29/07/2021 11:48

Οι προσευχές όλης της Κύπρου βρίσκονται μαζί με τη Μαρία Μάρκου, η οποία δίνει τη πιο σημαντική της μάχη με τη λευχαιμία, καθώς πραγματοποιήθηκε η μεταμόσχευση με δότρια την αδερφή της. 

Σε μια ανάρτηση γεμάτη αισιοδοξία, η φίλαθλος της Ομόνοιας αναφέρει ότι «happy re birthday to me. Η μεταμόσχευση έγινε!!!!!! Προχωράμε δυνατά για τες επόμενες κρίσιμες μέρες Σας ευχαριστώ όλου για όλα!!! Νιώθω ευλογημένη».

 

Σε ανάρτηση του ο γνωστός οπαδός της Ανόρθωσης, Θανάσης Αθανασίου, στέλνει μήνυμα αγάπης στη Μαρία. Όπως αναφέρει «ομονοιάτισσα μου αδελφούλα μου σήμερα είναι η μεγάλη μερα η μέρα που θα ξαναγεννηθείς η ωρα της μεταμόσχευσης. Είσαι μαχήτρια δε λυγίζεις το αποδείξαμε στο κόσμο ότι τη λευχαιμία δε τη φοβόμαστε, ότι κάθε εμπόδιο που βρισκόταν μπροστά μας δε μας λύγισε. Σε περιμένω Κύπρο λοιπόν να γιορτάζουμε μαζί τη μεγάλη  μας νίκη. Μια νίκη που για περισσοτέρους είναι άνιση όμως η δύναμη της πίστης μας στο Παντοδύναμο Θεό  στη Παναγιά μας στο Χριστούλη μας και σε όλους τους Αγίους τη κάναμε ίση. Σ αγαπώ από καρδίας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας