Επίθεση «πορτοκαλί» σε Μιχαηλίδη-«Σκάνδαλο μεγατόνων»

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, μετά το ζήτημα που προέκυψε, με ενδεχόμενη διαρροή προσωπικών δεδομένων, προσωπικών στοιχείων φιλάθλων, οι οποίοι απέκτησαν κάρτα φιλάθλου.

Όπως αναφέρουν οι πορτοκαλί σε ανακοίνωσή τους, «πριν από μερικά χρόνια, όταν οι φωστήρες αυτού του τόπου αποφάσισαν να επιβάλουν ετσιθελικά την κάρτα φιλάθλου, εμείς εκφράσαμε τις διαφωνίες και τις ανησυχίες μας. Είπαμε ότι καταπατούνται κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα και ότι τα προσωπικά μας στοιχεία δεν είναι καθόλου ασφαλή στα χέρια αυτών των ακατανόμαστων. Οι φωστήρες, τότε, έσπευσαν να μας χλευάσουν, να μας λασπολογήσουν και να διαβεβαιώσουν τον κόσμο πως τα στοιχεία τους είναι ασφαλή στα χέρια τους, ξεγελώντας τον να κάνει κάρτα».

Σημειώνουν πως, «το προχθεσινό γεγονός αποτελεί απλά την προσωπική μας δικαίωση για το όλο θέμα. Αυτό που έγινε προχθές αποτελεί σκάνδαλο τεράστιων διαστάσεων, όσο και αν προσπαθούν να απαλύνουν τις εντυπώσεις. Είδαμε προσωπικά στοιχεία ανθρώπων να περιφέρονται μέσα σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες και να είναι ορατά από όλους. Πλατφόρμες που κατά σύμπτωση ανήκουν σε προέδρους άλλων ποδοσφαιρικών ομάδων. Πού είναι η επίτροπος προσωπικών δεδομένων;; Άραγε η κυρία αυτή υπάρχει ως οντότητα;; Πού είναι ο πρόεδρος του ΚΟΑ που διαβεβαίωνε ότι τα στοιχεία του κόσμου είναι ασφαλή;; Τι ρωτάμε όμως και εμείς. Αντί ο συγκεκριμένος κύριος την επόμενη μέρα να παραιτηθεί, βγήκε και είπε το εξωφρενικό για αυτούς που διαμαρτύρονται : «Oι αρνητές της κάρτας φιλάθλου, θα είναι πάντα αρνητές και θα βρίσκουν λάθη στο σύστημα». Άκουσον άκουσον!!!! Πάλι καλά που δεν ζήτησε να του απολογηθεί ο κόσμος που διέρρευσαν τα στοιχεία του».

Σημειώνουν ακόμα πως, «εμείς “κύριε” να σου πούμε πως είσαι το τρανό παράδειγμα του πόσο χαμηλά έχει πέσει αυτός ο τόπος. Να σου θυμίσουμε πως κάποτε πανηγύριζες μαζί τους και ευχαριστούσες τους «αρνητές», όλων των ομάδων. Αναμένουμε να δούμε πως θα προσπαθήσουν να κουκουλώσουν ακόμη μια φορά το φιάσκο τους και θα επανέλθουμε.

ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ»

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies