Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Επίθεση «πορτοκαλί» σε Μιχαηλίδη-«Σκάνδαλο μεγατόνων»

  29/07/2021 17:06
Επίθεση «πορτοκαλί» σε Μιχαηλίδη-«Σκάνδαλο μεγατόνων»

Επίθεση «πορτοκαλί» σε Μιχαηλίδη-«Σκάνδαλο μεγατόνων»

  29/07/2021 17:06

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, μετά το ζήτημα που προέκυψε, με ενδεχόμενη διαρροή προσωπικών δεδομένων, προσωπικών στοιχείων φιλάθλων, οι οποίοι απέκτησαν κάρτα φιλάθλου.

Όπως αναφέρουν οι πορτοκαλί σε ανακοίνωσή τους, «πριν από μερικά χρόνια, όταν οι φωστήρες αυτού του τόπου αποφάσισαν να επιβάλουν ετσιθελικά την κάρτα φιλάθλου, εμείς εκφράσαμε τις διαφωνίες και τις ανησυχίες μας. Είπαμε ότι καταπατούνται κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα και ότι τα προσωπικά μας στοιχεία δεν είναι καθόλου ασφαλή στα χέρια αυτών των ακατανόμαστων. Οι φωστήρες, τότε, έσπευσαν να μας χλευάσουν, να μας λασπολογήσουν και να διαβεβαιώσουν τον κόσμο πως τα στοιχεία τους είναι ασφαλή στα χέρια τους, ξεγελώντας τον να κάνει κάρτα».

Σημειώνουν πως, «το προχθεσινό γεγονός αποτελεί απλά την προσωπική μας δικαίωση για το όλο θέμα. Αυτό που έγινε προχθές αποτελεί σκάνδαλο τεράστιων διαστάσεων, όσο και αν προσπαθούν να απαλύνουν τις εντυπώσεις. Είδαμε προσωπικά στοιχεία ανθρώπων να περιφέρονται μέσα σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες και να είναι ορατά από όλους. Πλατφόρμες που κατά σύμπτωση ανήκουν σε προέδρους άλλων ποδοσφαιρικών ομάδων. Πού είναι η επίτροπος προσωπικών δεδομένων;; Άραγε η κυρία αυτή υπάρχει ως οντότητα;; Πού είναι ο πρόεδρος του ΚΟΑ που διαβεβαίωνε ότι τα στοιχεία του κόσμου είναι ασφαλή;; Τι ρωτάμε όμως και εμείς. Αντί ο συγκεκριμένος κύριος την επόμενη μέρα να παραιτηθεί, βγήκε και είπε το εξωφρενικό για αυτούς που διαμαρτύρονται : «Oι αρνητές της κάρτας φιλάθλου, θα είναι πάντα αρνητές και θα βρίσκουν λάθη στο σύστημα». Άκουσον άκουσον!!!! Πάλι καλά που δεν ζήτησε να του απολογηθεί ο κόσμος που διέρρευσαν τα στοιχεία του».

Σημειώνουν ακόμα πως, «εμείς “κύριε” να σου πούμε πως είσαι το τρανό παράδειγμα του πόσο χαμηλά έχει πέσει αυτός ο τόπος. Να σου θυμίσουμε πως κάποτε πανηγύριζες μαζί τους και ευχαριστούσες τους «αρνητές», όλων των ομάδων. Αναμένουμε να δούμε πως θα προσπαθήσουν να κουκουλώσουν ακόμη μια φορά το φιάσκο τους και θα επανέλθουμε.

ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας