Σηκώνει μανίκια ο Κίρζης στο Κολόσσι-Ηρεμία μετά την πρόκριση για την ΑΕΛ

Εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν στον Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Ζίλινα, στον δεύτερο γύρο του European Conference League. Παρότι οι γαλάζιοι της Λεμεσού ευελπιστούσαν να προχωρήσουν μακριά στη συγκεκριμένη διοργάνωση, βάζοντας στα ταμεία τους αρκετά χρήματα, εντούτοις δεν παρουσιάστηκαν όπως θα έπρεπε, κυρίως στο πρώτο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσουν πρόωρα την Ευρώπη.

Η ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, έχασε ουσιαστικά την πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι, στην ΑΕΚ Αρένα, εκεί όπου ηττήθηκε με 1-3 και εξανέμισε τις ελπίδες της για πρόκριση. Στον επαναληπτικό ο Απόλλωνας μπορεί να παρουσιάστηκε πιο έτοιμος, όμως και πάλι ανέδειξε τα αμυντικά του κενά, με το τελικό 2-2 να τον αφήνει εκτός συνέχειας της τρίτης στη τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Άπαντες έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι από τη Σλοβακία και πλέον με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο, η διοίκηση του Απόλλωνα καλείται να πάρει άμεσες αποφάσεις, για αντιστροφή του κλίματος στην ομάδα.

Ήδη μετά τον πρώτο αγώνα βγήκε προς τα έξω η πληροφορία ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ του Απόλλωνα, πριν αρχίσει το νέο πρωτάθλημα, την οποία επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, ο προπονητής του Απόλλωνα κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Τύπου.

Σίγουρα ο Απόλλωνας δείχνει μεγάλη αστάθεια στην άμυνα, αφού δέχθηκε πέντε γκολ σε δύο παιχνίδια και αυτό προβληματίζει τους ιθύνοντες στην ομάδα. Ως εκ τούτου, κανένας από τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αμυντική γραμμή των γαλάζιων δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένη τη θέση του, αφού η περαιτέρω ενίσχυση θεωρείται δεδομένη.

Απ’ εκεί και πέρα, οι αλλαγές δεν αναμένεται να επηρεάσουν την τεχνική ηγεσία, την οποία όπως δήλωσαν οι αρμόδιοι θα στηρίξουν, για να μπορέσει να παράξει έργο στο Κολόσσι.

Στα θετικά για τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, είναι πως θα έχει στη διάθεσή του περίπου ένα μήνα, για να μοντάρει καλύτερα την ομάδα του και να την παρουσιάσει έτοιμη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι στον Εθνικό Άχνας.

Ακάθεκτη η ΑΕΛ

Στην άλλη πλευρά της Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα στο στρατόπεδο της ΑΕΛ επικρατεί ευφορία μετά την πρόκριση της ομάδας στον τρίτο προκριματικό γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καραμπάγκ.

Οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν το καθήκον τους απέναντι σε μια κατώτερη αγωνιστικά ομάδα, όπως ήταν η Βλάζνια και δίκαια πέρασαν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Σε όλο τον αγώνα, οι παίκτες του Ντούσαν Κέρκεζ διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και επέτρεψαν σε ελάχιστες περιπτώσεις στην Βλάζνια να δημιουργήσει ευκαιρίες για να απειλήσει την εστία του Βοζίνια. Σε μία από αυτές, οι γηπεδούχοι σημάδεψαν το δοκάρι της ΑΕΛ, με τους ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων να απομακρύνουν την υστάτη.

Μετά την πρόκρισή της, η ΑΕΛ θα παίξει την ερχόμενη Πέμπτη απέναντι στην Καραμπάκ, στην Κύπρο με τον επαναληπτικό να διεξάγεται στο Αζερμπαϊτζάν, στις 12 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»
BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία
BINTEO: Το εντυπωσιακό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ασφυκτικά γεμάτο Άλφαμεγα
BINTEO: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακουλλή που τους πέρασε όλους στο ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες Απόλλωνα και Πάφου στο κατάμεστο Άλφαμεγα
Αλυσιδωτές εξελίξεις στην Ανόρθωση-Παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Άρη στον επαναληπτικό Κυπέλλου στο ΓΣΠ
Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Άλφαμεγα-Ανακοίνωσε sold out o Απόλλωνας