«Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, είναι όλα για τα χρήματα...»

Στη μεταγραφή του Άντον Μάγκλιτσα στον ΑΠΟΕΛ, κλήθηκε να αναφερθεί ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας της λεμεσιανής ομάδας ανέφερε πως «ο Μάγκλιτσα είναι στο ΑΠΟΕΛ. Να με ρωτάτε για θέματα του Απόλλωνα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εμείς κοιτάμε πως θα ενισχύσουμε τον Απόλλωνα. Δεν αδικώ κανένα. Εμείς κοιτάμε πως θα ενισχύσουμε τον Απόλλωνα. Να μην ενοχλεί τον κόσμο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Να μην έχουν απαιτήσεις από κανένα, εκτός από την διοίκηση και αυτούς που υπηρετούν την ομάδα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «ο Απόλλωνας είναι ο κόσμος του, δεν είναι αυτοί που φιλούν τις φανέλες, που κάνουν πολιτική στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Απόλλωνας είναι οι ίδιοι και όσοι εκάστοτε αγωνίζονται για την ομάδα. Είναι όλα για τα χρήματα. Είναι επαγγελματίες. ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει ίχνος συναισθηματισμού και οι μόνοι που την αγαπούν είναι οι φίλαθλοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης