Συνάντηση... κορυφής για ΑΠΟΕΛ με τον αγαπημένο του στρατηγό, Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ιδιαίτερης σημασίας και για τις δυο ομάδες, είναι το αποψινό φιλικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης», όπου μετά από περίπου ενάμιση χρόνο, η ομάδα του τριφυλλιού θα μπορέσει να αγωνιστεί μπροστά στους οπαδούς της. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα επιστρέψουν στη Λεωφόρο ύστερα από τρία χρόνια, καθώς προ κορωνοϊού, η έδρα της ομάδας ήταν το ΟΑΚΑ. Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει την τεράστια ευκαιρία να συναντήσει τον πρώην προπονητή του που άφησε τη δική του ιστορία στους γαλαζοκιτρίνους και πέτυχε τα μέγιστα, Ιβάν Γιοβάνοβιτς...

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, μετά το προχθεσινό φιλικό με την ΑΕΚ που εξήλθε ισόπαλο 1-1, θα έχει την ευκαιρία να κάνει τους δικούς του πειραματισμούς σε ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι, προτού αρχίσει η αγωνιστική δράση της ομάδας για το πρωτάθλημα CYTA, σε λίγες εβδομάδες. 

Απών από τις επιλογές του Ελλαδίτη κόουτς, θα είναι ο Τορνίκε Οκριασβίλι, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ΓΣΠ στο φιλικό με τους Λαρνακείς. Μπορεί ο τραυματισμός του Γεωργιανού να μην ήταν και τόσο σοβαρός, ωστόσο κρίθηκε πώς είναι καλύτερα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Αθήνα και να συνεχίσει τις ατομικές προπονήσεις για μερικό διάστημα.

Αναμένεται πώς δεν θα βρίσκεται επίσης στα πλάνα του προπονητή του ο Γεωργιανός και στο επόμενο φιλικό της ομάδας, που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο, κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ θα πρέπει να κάνει και ένα μικρό αγώνα δρόμου για να είναι πανέτοιμος ενόψει της πρεμιέρας απέναντι στην Πάφος FC. 

Από την άλλη, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που δεν φαίνεται να στεριώνει στον Αρχάγγελο, φαίνεται να είναι ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά. Ο Κονγκολέζος εξτρεμ, δεν έδειξε να αποδίδει τα μέγιστα στην ομάδα των γαλαζοκιτρίνων και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και το τελευταίο του ταξίδι με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, καθώς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ίσως να είναι και το τελευταίο του στην ομάδα. 

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις που παραχώρησε πρόσφατα ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ανέφερε ότι «τα αποτελέσματα είναι σημαντικά ακόμη και στα φιλικά παιχνίδια. Όταν είσαι πρωταθλητής και θέλεις να κυνηγάς τίτλους πρέπει να χτίζεις νοοτροπία πρωταθλητή ακόμη και στα φιλικά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από αρκετά παιδιά, όχι όμως απ’ όλους, κάποια παιδιά πρέπει να ξεπεράσουν κάποια μικροπροβλήματα, να ανεβάσουν την απόδοση τους, σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος, γίνεται μια καλή προσπάθεια απ’ όλα τα παιδιά».

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»