Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Χειροπέδες σε δύο για τα επεισόδια στη Λεμεσό-Ο ένας ανήλικος

  13/08/2021 22:28
Χειροπέδες σε δύο για τα επεισόδια στη Λεμεσό-Ο ένας ανήλικος

Χειροπέδες σε δύο για τα επεισόδια στη Λεμεσό-Ο ένας ανήλικος

  13/08/2021 22:28

Χειροπέδες σε 20χρονο καθώς και σε έναν ανήλικο πέρασαν οι Αρχές σε σχέσημε  τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τόσο ο 20χρονος όσο και ο ανήλικος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ εναντίον του προέκυψε μαρτυρία που τους οδήγησε σε ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο εντοπισμός των προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια, είναι εξαιρετικά δύσκολος, αφού σχεδόν άπαντες έφεραν κουκούλες και κράνη, με αποτέλεσμα να μην αποτυπώνονται πρόσωπα στις κάμερες.

Παρόλα αυτά, οι Αρχές, μετά και τη σύσταση της ανακριτικής ομάδας, υπό τον βοηθό υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, άρχισαν ήδη να ξεψαχνίζουν μια προς μια τις κάμερες που κατέγραψαν τους οπαδούς του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, να ανταλλάζουν πέτρες, φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα.

Όπως εκτιμάται, από την εικόνα που έχει μέχρι στιγμής η Αστυνομία, στα επεισόδια μετείχαν πέραν των διακόσων ατόμων.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, όταν οπαδοί της ΑΕΛ που επέβαιναν σε δύο οχήματα, πέρασαν έξω από το ΠΑΝΣΥΦΙ του Απόλλωνα. Εκεί δέχθηκαν πετροβολισμούς, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί οποιοσδήποτε.

Με την παρέλευση περίπου τριών ωρών και αφού πρώτα ολοκληρώθηκε ο ευρωπαϊκός αγώνας της ΑΕΛ, απέναντι στην Καραμπάκ, μερίδα οπαδών, προφανώς της ΑΕΛ, μετέβησαν στο χώρο έξω από το ΠΑΝΣΥΦΙ του Απόλλωνα, εκεί όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι οπαδοί και το σημείο μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας