Το είπε και το έκανε ο Τορναρίτης-«Ακκάνει» ρευστό από την Ομόνοια

Όλο και πιο κοντά από το να γίνει κάτοικος «Ηλίας Πούλλος» είναι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση για απόκτηση του Κύπριου άσου και φαίνεται πως η ομάδα της Λευκωσίας είναι ικανοποιημένη.

Συνεπώς, εκτός απρόοπτου, ο 25χρονος άσος θα μετακομίσει στην Ομόνοια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Σημειώνεται πως, σε πρόσφατη του συνέντευξη ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστόφορς Τορναρίτης, έριξε την ατάκα «άμα θωρώ προχτές την Ομόνοια να μπαίνει ομίλους τζαι να πιάνει τρία εκατομμύρια, θέλω να ακκάσω, να φάω», κάτι το οποίο όπως φαίνεται το είπε και το έκανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Άμα θωρώ την Ομόνοια να πιάνει τρία εκατομμύρια, θέλω να ακκάσω, να φάω»

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση