Aπό το «έμαθα τι σημαίνουν τα πέντε γράμματα στη φανέλα», στο «τραβάω τα μαλλιά μου»

Ήταν μεσημέρι Σαββάτου, όταν ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωνε τους αρχηγούς του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, φιλοξενώντας δηλώσεις τους, στην επίσημη σελίδα του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μεταξύ των δηλώσεων που ξεχώρισαν ήταν η ατάκα του Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων, «είμαι ιδιαίτερα περήφανος, που είμαι αρχηγός σε μια ομάδα που έχει γράψει τεράστια ιστορία. Είχα το προνόμιο να αγωνιστώ δίπλα σε μεγάλες προσωπικότητες που φόρεσαν το περιβραχιόνιο όπως είναι οι Nuno Morais, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Έμαθα πολλά από αυτούς αλλά κυρίως έμαθα την σημασία των 5 γραμμάτων και τι αυτά σημαίνουν για τους ΑΠΟΕΛίστες».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ντε Βινσέντι μπήκε στο γήπεδο φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απέναντι στην Πάφο.

Ούτε ο ίδιος δεν φανταζόταν ότι η χρονιά του ΑΠΟΕΛ θα ξεκινούσε με τόσο άσχημο τρόπο, με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να δέχονται τέσσερα γκολ και να φεύγουν με σκυμμένα τα κεφάλια από το Στέλιος Κυριακίδης.

Η δήλωση που είχε κάνει προηγουμένως ο Ντε Βινσέντι, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι πνέουν μένεα τόσο για την εμφάνιση του Αργεντινού, όσο και των συμπαικτών του.

Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ, Γιάννης Ιωάννου, σε ανάρτησή του, αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στον Ντε Βινσέντι, λέγοντας «πως βασικός και αναντικατάστατος ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντε Βινσέντι; Πού πάμε ρε;».

Πάντως ο φωτογραφικός φακός έπιασε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα τον Ντε Βινσέντι να τραβά τα μαλλιά του, μη μπορώντας να πιστέψει αυτά που συνέβαιναν μέσα στο γήπεδο.

Η συνέχεια, θα δείξει κατά πόσον ο Ντε Βινσέντι έμαθε τι σημαίνουν τα πέντε γράμματα στη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και ως αρχηγός καλείται να είναι αυτός που θα βοηθήσει τους συμποδοσφαιριστές του να ανασυνταχθούν, ενόψει της συνέχειας του ποδοσφαιρικού μαραθωνίου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια