Συγνώμη κύριε Πουρσαϊτίδη, αλλά αυτό δεν ήταν ΑΠΟΕΛ...

Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος ήταν αυτό που κρατάμε από την παρουσία του ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα. Μια ντροπιαστική πρεμιέρα που τόσο οι ιθύνοντες της ομάδας, όσο και οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων θέλουν να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Το θέμα δεν είναι ότι ήρθε μια ήττα, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Το θέμα είναι ότι ο σύλλογος της Λευκωσίας, είχε μπροστά αρκετό χρονικό διάστημα να φτιαχτεί και όπως διαφάνηκε στην αναμέτρηση με την Πάφο, αυτό δεν έγινε.

Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν ανέτοιμοι και κατώτεροι των περιστάσεων. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια νέα ομάδα και αυτό είναι γεγονός. Ωστόσο, η εμφάνιση στην πρεμιέρα, θύμισε τον περσινό… κακό ΑΠΟΕΛ.

Μετά από δύο μήνες προετοιμασίας η ομάδα απέδειξε, μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, ότι βρίσκεται στο μηδέν. Ένα ΑΠΟΕΛ χωρίς πλάνο, παίκτες χωρίς όρεξη και μια ομάδα να μπάζει από παντού.

Η άμυνα του ΑΠΟΕΛ ήταν ανύπαρκτη και ανήμπορη να σταματήσει τους γρήγορους επιθετικούς της Πάφου, οι οποίοι έβγαιναν με τεράστια ευκολία μπροστά. Επίσης, η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας ήταν τραγική.

Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Οι τέσσερις τελικές στο στόχο τα λένε όλα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία και πέραν από το πρόβλημα στην άμυνα, είχε τεράστιο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων, μετά και τις φετινές προσθήκες που έγιναν, ανυπομονούσαν να δουν ωραίο ποδόσφαιρο, αυτοματισμούς, τρεξίματα. Στο πρώτο τους ραντεβού οι γαλαζοκίτρινοι σκόρπισαν την απογοήτευση, αδυνατώντας να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο.

Στη χειρότερη ας μην έπαιρναν βαθμολογικό κέρδος, ήταν το πρώτο παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον να παρουσίαζαν μια εικόνα με προοπτική.

Ας έβλεπε ο κόσμος παίκτες με όρεξη για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, ας έβλεπε ο κόσμος παίκτες με δίψα για διάκριση, ας έβλεπε παίκτες να είναι έτοιμοι και διατεθειμένοι να γίνουν μια συμπαγές ομάδα.

Ο κόσμος, και κυρίως αυτός που βρέθηκε στην εξέδρα του Στέλιος Κυριακίδης, τίποτα δεν είδε και δικαίως περιμένει πάρα πολλά. Τα συστατικά στο... νέο ΑΠΟΕΛ υπάρχουν και ο προπονητής του θα πρέπει να τα δουλέψει με τον σωστό τρόπο, προτού να είναι αργά.

Συγνώμη κύριε Πουρσαϊτίδη, αλλά αυτό δεν ήταν ΑΠΟΕΛ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»