Κλειδώνει την πρόκριση και φουσκώνει τα ταμεία της με εκατομμύρια η Ομόνοια

Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η Ομόνοια, καθώς με ασπίδα το 4-2 του πρώτου αγώνα, βρίσκεται στο Βέλγιο, για να κλειδώσει την πρόκριση στον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Άντβερμπ, για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, καλείται να αποδείξει ξανά την ανωτερότητά της απέναντι στους Βέλγους και να εξασφαλίσει την πρόκριση στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. 

Αναντίρρητα, το παιχνίδι για την ομάδα της Λευκωσίας, μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς οι Βέλγοι είναι πλήρως υποψιασμένοι πλέον για την ομάδα που έχουν απέναντί τους και θα διεκδικήσουν όσους περισσότερους χώρους γίνεται στο γήπεδο, για να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Νορβηγός τεχνικός Χένινγκ Μπεργκ, θα έχει στη διάθεσή του 23 ποδοσφαιριστές. 

Άπαντες στο στρατόπεδο των πρασίνων, γνωρίζουν ότι πρέπει να αποφύγουν τα εύκολα λάθη που θα τους στοιχίσουν στο τέλος της ημέρας και την πρόκριση. Τα δυο γκολ που έχει προβάδισμα η Ομόνοια, ασφαλώς και δύσκολα ανατρέπονται αλλά δεν είναι και ανέφικτο. Έτσι λοιπόν, όλα αυτά βρίσκονται στο μυαλό των ποδοσφαιριστών των πρασίνων, και είναι στοιχεία που θα προσεχθούν, ώστε να έρθει και η πολυπόθητη πρόκριση. 

Την ίδια ώρα, στο μυαλό των τριφυλλοφόρων, βρίσκονται και τα εκατομμύρια που θα καρπωθούν με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς είναι λεφτά που θα αποφέρουν σημαντικές ανάσες για τη συνέχεια αλλά και ενίσχυση. 

Οι πράσινοι μέχρι στιγμής εξασφάλισαν σίγουρα 2.940.000 ευρώ από τη συμμετοχή τους στο UEFA Conference League. 

Εάν η Ομόνοια, καταφέρει απόψε να εξασφαλίσει την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, τότε καρπώνεται 3.630.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα Market Pool της UEFA. 

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, έχει λάβει επίσης 380.000 λόγω της συμμετοχής της στον 2ο προκριματικό του UEFA Champions League.

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»