Η πρόβλεψη του Βέσκο για τα ευρωπαϊκά Ανόρθωσης και Ομόνοιας

Τη δική του εκτίμηση παρέθεσε σε δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Ανόρθωσης Βέσκο Μιχαΐλοβιτς στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

«Η Ανόρθωση έδειξε και στον επαναληπτικό με την Ραπίντ και στο Ισραήλ πως είναι καλύτερη από πέρσι. Αν καταφέρει να πιάσει απόδοση, τότε η Ανόρθωση στην έδρα της μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε αντίπαλο. Είναι απώλεια ο Ντέλετιτς, όμως υπάρχουν παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του. Το παιχνίδι θα κριθεί από την απόδοση της Ανόρθωσης. Δεν υποτιμώ καθόλου την ομάδα του Ισραήλ. Από τη στιγμή που έχουμε το αποτέλεσμα και παίζουμε εντός, τότε έχουμε ένα προβάδισμα. Σε κάθε γραμμή, υπάρχουν παίκτες με προσωπικότητα. Λόρια, Αραγιούρι, Λάφερτι, Λάζαρος έπαιξαν τέτοια παιχνίδια. Πολύ σημαντικό και θα μετρήσει απόψε. Έχει ποιότητα, εμπειρία και προσωπικότητα. Είναι πιο ομάδα από την περσινή και καλύτερη. Αγωνία υπάρχει, όχι άγχος. Δεν νομίζω πως το άγχος παίζει σημαντικό ρόλο. Θα είναι ο Τιμούρ πάλι σε ευρωπαϊκό όμιλο. Να τους καλωσορίσουμε απόψε τον Λέβι και την ομάδα του, να περάσουμε και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία μετά στους εγχώριους θεσμούς».

Για την Ομόνοια: «Ούτε ο Μπεργκ δεν περίμενε τέτοια απόδοση στον πρώτο αγώνα. Απόψε περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι Βέλγοι γνωρίζουν καλύτερα την Ομόνοια. Τέτοιες ομάδες είναι διαφορετικές στην έδρα τους. Θα βάλει πίεση η Αντβέρπ από το πρώτο λεπτό. Πιστεύω πως η Ομόνοια μπορεί να σκοράρει και να... σκοτώσει το παιχνίδι».

Δειτε Επισης

Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου