Το σκεπτικό του ΑΠΟΕΛ, το πλεονέκτημα του Αυγουστή και τι πρέπει να προσέξει

Για τον νέο προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνη Αυγουστή, μίλησε στο super fm ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ Τάκης Αντωνίου, του οποίου η συμβουλή προς τον προπονητή είναι «να μείνει ο εαυτός του». 

Όπως ανέφερε, «ήταν αναμενόμενες οι εξελίξεις.. Περιμέναμε ότι θα ερχόταν προπονητής. Φαίνεται ότι η διοίκηση προβληματίστηκε αρκετά και έκανε σκέψεις προς όλες τις κατευθύνσεις και έγειρε προς τον Σωφρόνη Αυγουστή. Το ΑΠΟΕΛ έχει δοκιμάσει πολλές σχολές τα τελευταία χρόνια αλλά καμία περίπτωση δεν έπεισε ότι θα έμενε πολλά χρόνια. Ήθελε ένα προπονητή που δεν θα έχανε χρόνο και θα μπορούσε να επαναφέρει την ομάδα. Το ΑΠΟΕΛ έκανε μια υπέρβαση για να επιτύχει κάτι καλό και να ανακτήσει το χαμένο αγωνιστικό έδαφος επανόδου. Η περίπτωση Αυγουστή μπορεί να αποδειχτεί και η καλύτερη λύση.»

Τα πλεονεκτήματα του Αυγουστή: «Ο Αυγουστή ξέρει το ΑΠΟΕΛ και το Κυπριακό ποδόσφαιρο και κρατούσε μια ομάδα σε πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα τα προηγούμενα χρόνια και ήταν ο βασικός ανταγωνιστής του ΑΠΟΕΛ για αρκετά χρόνια. Γνωρίζει ποδοσφαιριστές όπως τον Μάγκλιτσα με τον οποίο δούλεψε στον Απόλλωνα όπως και του υπόλοιπους παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Ασφαλώς και είναι ένα πλεονέκτημα. Μια συμβουλή προς τον Σωφρόνη είναι να παραμείνει ο εαυτός του. Ο Σωφρόνης είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Να μην μπει σε ένα περιβάλλον διαφορετικό και να αλλάξει. Να μείνει ο εαυτός του διότι δεν θα πετύχει».

Για το Παπαπαναγή: «Ζήτησε τον συνεργάτη του με το οποίο δούλεψε και πέτυχαν μαζί στον Απόλλωνα.»

Για το Σκουφέτ και τις τελευταίες προσθήκες: «Για το τερματοφύλακα είναι σημαντικό να προσδίδει εμπιστοσύνη παρόλο που έχουμε δυο εξίσου καλούς τερματοφύλακες. Για τον Νατέλ που έρχεται είναι ένας σύγχρονος παίκτης και μπορεί να βοηθήσει και στο επιθετικό πλάνο του προπονητή»

Για την άμυνα: «Υπάρχει ένας προβληματισμός στην άμυνα και ο Αυγουστή ως νέος προπονητής έχει το κίνητρο να ανεβάσει και τον Σάβιτς που έπαιξε σε κάποιο υψηλό επίπεδο χωρίς να μπορεί να αμφισβητηθεί από τον νέο του προπονητή». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το τρομερό σερί του Σωφρόνη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και η... απάντηση του Πρόδρομου

Δειτε Επισης

BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ
ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου