Η ατάκα του Χριστοφόρου για τα φαβορί του τίτλου και τα... «σταυρωμένα δάκτυλα»

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τα αγωνιστικά νέα, αλλά και την ευρωπαϊκή πρόκληση της Ανόρθωσης, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων, Δημήτρης Χριστοφόρου. 

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM, ο κ. Χριστοφόρου αναφέρθηκε αρχικά στον αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα, λέγοντας πως, «είναι η πρώτη αναμέτρηση για εμάς φέτος. Είναι μια ομάδα που γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνη είναι και πόσο προσεχτικοί πρέπει να είμαστε. Στόχος φυσικά είναι να αρχίσουμε με το δεξί. Δεν χρειάζεται να πάμε μακριά για να δούμε τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσει η Δόξα. Ωστόσο είμαστε σε καλή κατάσταση και όπως έδειξαν και οι παίκτες μας στο χθεσινό φιλικό είναι έτοιμοι για το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Μεγαλύτερο ρόστερ κάτι λογικό αν αναλογιστεί κανείς τις εποχές που ζούμε. Περισσότερη ποιότητα φυσικά, αλλά και τα νεαρά παιδιά δείχνουν πανέτοιμα μόλις τους δοθεί η ευκαιρία από τον προπονητή της ομάδας .Σε μια τόσο μεγάλη σεζόν όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Δεν μπήκαμε στους ομίλους για την εμπειρία μόνο. Στόχος είναι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πρόκριση όσο δύσκολο και αν είναι. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία για την ομάδα μας».

Σε ότι αφορά στον τίτλο του φαβορί που δίδεται στην Ανόρθωση για το φετινό πρωτάθλημα, είπε πως «εμείς και η Ομόνοια έχουμε και την Ευρώπη άρα λογικά να υπάρχει η ταμπέλα ότι είμαστε τα φαβορί για τους εγχώριους τίτλους. Άλλωστε εμείς κατακτήσαμε και τα 2 τρόπαια πέρσι. Φυσικά πολλές ομάδες θα είναι κοντά καθώς ενισχύθηκαν σημαντικά και μόλις δέσουν μεταξύ τους σίγουρα θα δούμε άλλα πράγματα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα, σημείωσε ότι «ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν έγινε αναγκαστική αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι με την Εθνική του ομάδα. Φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα ωστόσο πρέπει να περιμένουμε τις εξετάσεις και θα δούμε. Όσο αφορά τα υπόλοιπα παιδιά όλα είναι μια χαρά ωστόσο υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι τον αγώνα με την Δόξα. Άρα σταυρώνουμε τα δάχτυλα μας και ελπίζουμε όλοι να επιστρέψουν καλά από τις Εθνικές τους ομάδες».

Τέλος σε σχέση με το πακέτο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ανέφερε ότι «προς ένδειξη σεβασμού φτιάχτηκε ένα πακέτο ελκυστικό για να μπορέσει ο κόσμος να δει την ομάδα στην Ευρώπη. Το πακέτο περιέχει ουσιαστικά την προσφορά, ότι μπορείς να δεις 3 παιχνίδια στην τιμή των 2. Μεγάλη στιγμή για εμάς η Ευρώπη και υπάρχει η πίστη ότι με την στήριξη του κόσμου μπορούμε να πάμε μακριά. Η προπώληση θα αρχίσει σήμερα στις 3 τόσο από την ιστοσελίδα της ομάδας όσο και από την μπουτίκ στο Αντώνης Παπαδόπουλους. Δεν έχει σταματήσει ούτε η έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ από την μπουτίκ μπορεί ο κόσμος να βγάλει και κάρτα φιλάθλου. »

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»