Όπως και να το κάνουμε, όποτε μιλήσει κάνει show και στο τέλος γελά καλύτερα...

Τι κι αν όλα ξεκίνησαν ανάποδα στην ομάδα του και δέχθηκε ντροπιαστική ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος... Τι κι αν έκανε μεταγραφικές κινήσεις που προκάλεσαν σεισμικές δονήσεις στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου, αλλά στα αποκαλυπτήρια της ομάδας, μόνο τριγμούς στα... νεύρα προκάλεσε η εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ... Ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης, κατάφερε για ακόμη μια φορά να κερδίσει στο επικοινωνιακό κομμάτι και με την έκφραση της σιγουριάς του, να βάζει ξανά τους γαλαζοκίτρινους, σε θέση ισχύος...

Οι γαλαζοκίτρινοι, το μεσημέρι της Πέμπτης, προχώρησαν στην παρουσίαση της νέας χορηγικής τους συνεργασίας με την εταιρεία Stoiximan, η οποία πλέον αποτελεί τον κύριο χορηγό της ομάδας, μιας και η Parimatch, πήρε διαζύγιο και αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα της Λευκωσίας. Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, μίλησε για ακόμη μια φορά έξω από τα δόντια και χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του, εξέφρασε για πολλοστή φορά τη σιγουριά του, ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πρωταγωνιστήσει. 

«Μια χαρά είναι τα οικονομικά μην ανησυχείτε», ήταν η πρώτη ατάκα που έριξε ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων, που με ένα χαμόγελο, έπεισε και τον κάθε... άπιστο, ότι οι γαλαζοκίτρινοι, δεν έχουν κανένα οικονομικό πρόβλημα και είναι έτοιμοι να τα διεκδικήσουν όλα. Άλλωστε ο κ. Πετρίδης, δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι και η πρώτη ομάδα στην Κύπρο με τίτλους και γι' αυτό τον λόγο ο ρόλος του είναι πάντα να πρωταγωνιστεί στους τίτλους. «Είμαστε πρώτοι στους τίτλους και θα παραμείνουμε πρώτοι. Αυτή τη στιγμή το ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε μια νέα εποχή με καινούριο χορηγό και για επανεκκίνηση μετά από δυο χρόνια. Το ΑΠΟΕΛ είναι ένα και μοναδικό και είναι ο κόσμος του. Αν αγαπά ο κόσμος το ΑΠΟΕΛ, αυτό το νέο ξεκίνημα πρέπει να το αγκαλιάσει».

Το δεύτερο... κτύπημα του ισχυρού άνδρα των γαλαζοκιτρίνων, ήρθε μετά από κάτι λεπτά για να τους κάνει όλους να χαμογελούν ξανά... «Δεν είμαστε στην Ευρώπη, αλλά έχουμε τα περισσότερα κλικς από κάθε άλλο σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα», ήταν η κουβέντα του Πρόδρομου Πετρίδη, που θέλησε να αποδείξει τη δυναμική της ομάδας του, παρόλο του ότι δεν ταξιδεύει στην Ευρώπη. 

Όσο αφορά τα καρφιά του Πουρσαϊτίδη μετά το διαζύγιο με την ομάδα του, ο κ. Πετρίδης, ξεκαθάρισε και αυτό το θέμα, για να αποκαλύψει μάλιστα ότι την τελική του απόφαση για το μέλλον του Ελλαδίτη κόουτς, το πήρε μόλις το προηγούμενο βράδυ, θέλοντας να εκφράσει και την εμπιστοσύνη που είχε στο πρόσωπό του. 

Την ίδια ώρα, ασπίδα προστασίας προς το πρόσωπο του Σωφρόνη Αυγουστή, ύψωσε ο ισχυρός άνδρας, για να τονίσει ότι με τα δεδομένα που είχε ενώπιον του, ήταν η καλύτερη επιλογή. «Υπό τις περιστάσεις και τα δεδομένα που είχαμε μπροστά μας, νομίζω ότι ήταν η πιο ορθή απόφαση που πήραμε. Έχει κριθεί από εσάς ότι ο Απόλλωνας έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Γιατί όχι να μην πετύχει και στο ΑΠΟΕΛ. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν η πιο σωστή επιλογή».

 

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν