Τα λάθη στην άμυνα, οι αδυναμίες και τα περί πτώσης απόδοσης του Γκόμεθ

Για την ήττα της Ομόνοιας στην «Αρένα», μίλησε στο Sport fm ο παλαίμαχος άσος των πρασίνων Αντρέας Χαρίτου, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος, δηλώνοντας πως θα βρεθούν λύσεις, ενώ έστειλε το μήνυμα πως οι πράσινοι θα ανακάμψουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι πλήγωσε την Ομόνοια ο Νταρμπισάιαρ-Η τρομερή αντίδραση των Ομονοιατών

Για το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα από την ΑΕΚ: «Πληρώσαμε τα λάθη της αμυντικής λειτουργίας. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει την ήττα, αλλά δεν έγινε αυτό, όμως δεν σημειώθηκε κάτι καταστροφικό. Η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει ποιότητα και έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της, ενώ φανερώνει ψυχραιμία στις δύσκολες καταστάσεις και μπορεί να τα ξεπεράσει όλα τα εμπόδια. Δεν βλέπω κανέναν λόγο ανησυχίας, όμως θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει πιθανότητα περιπάτου στον μαραθώνιο».

Για τα λάθη στην άμυνα: «Οι αριθμοί μαρτυρούν ότι δεχόμαστε εύκολα τέρμα, κάτι που πρέπει να δουλέψει ο προπονητής. Ίσως να χάλασε η χημεία, πιστεύω όμως, ότι θα φτιάξουν τα πάντα, απλά χρειάζεται χρόνος».

Για τις απουσίες και τις υποχρεώσεις των διεθνών που μπορεί να επηρέασαν: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια δικαιολογία για την ήττα. Η ομάδα έχει ποιότητα και αξία, άρα καλό θα ήταν να το διαχειρίζονται σωστά, καθώς συμβαίνει συχνά να λείπουν οι διεθνείς μας. Κάθε προπονητής δυσκολεύεται όταν λείπουν οι παίκτες, όμως αυτά γίνονται σε όλες τις ομάδες, όλων των χωρών».

Για την αδυναμία στην παραγωγικότητα ευκαιριών: «Το ζήτημα αυτό υπάρχει τα τελευταία χρόνια. Βλέποντας τους αγώνες δεν έχουμε συνηθίσει να πετυχαίνουμε πολλά τέρματα, άρα δεν έχουμε το εύκολο τέρμα, κάτι που καλούμαστε να βελτιώσουμε όσο γρηγορότερα γίνεται».

Αν συμμερίζεται την άποψη μερίδας οπαδών της Ομόνοιας για την πτώση στην απόδοση του Γκόμεθ: «Την περσινή περίοδο στο ξεκίνημα υπήρχαν προβλήματα, έτσι και τώρα, είναι νωρίς για συμπεράσματα. Είναι μία περίοδος μετά από προετοιμασία και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, άρα τα πόδια είναι βαριά. Δεν συμφωνώ ότι ο παίκτης είναι νωθρός στο ξεκίνημα του. Μη ξεχνάμε πως λείπουν και παίκτες που έδιναν ανάσες. Η ποιότητα του Ισπανού είναι σημαντική και βοηθάει την ομάδα μας».

Για τη δυστοκία του Τσέποβιτς: «Έλειπε ένα μήνα, όμως αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για τις λύσεις που δίνει μέσα στο παιχνίδι, άρα περιμένουμε την βελτίωση του».

Για τον ευρωπαϊκό όμιλο και την πρεμιέρα με την Καϊράτ: «Αν και είμαστε σύνολο με χαμηλή βαθμολογία, υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Αν η Ομόνοια παρουσιαστεί με το στάνταρ απόδοσης που μπορεί να πιάσει, πιστεύω σε καλή παρουσία και συγκομιδή». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Έστησε στον τοίχο την Ομόνοια ο Τρισκόφσκι από το σημείο του πέναλτι

Δειτε Επισης

Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη