Προβληματισμένος ο Σωφρόνης έστειλε μήνυμα για βελτίωση του ΑΠΟΕΛ

Προβληματισμένος για το γεγονός πως η ομάδα του αφού δημιούργησε δεν έφθασε στο γκολ, έμεινε ο Σοφρώνης Αυγουστή, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο Κύπριος τεχνικός ανέφερε ότι «δεν ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα καλά. Μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι και καταφέραμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο, όμως αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Όσες ευκαιρίες και να έχεις, όταν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να πάρεις τίποτα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά. Θα είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και πρέπει να ετοιμαστούμε για τη δύσκολη συνέχεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και ξεκινούμε δουλειά για το επόμενο παιχνίδι».

Για την αναποτελεσματικότητα της ομάδας ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ πρόσθεσε ότι «πρέπει να βελτιωθούμε ομαδικά και ατομικά για να βρούμε λύσεις. Είχαμε αρκετές προϋποθέσεις αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Πρέπει να αποβάλουμε το άγχος. Θα μπορούσε να προηγηθούμε και να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Με μια τελική ο αντίπαλος πήρε τη νίκη. Σίγουρα μας προβληματίζει αυτό τη στιγμή που δεν κερδίσαμε. Είχαμε αρκετά καλά κομμάτια σήμερα στο παιχνίδι. Πρέπει να ηρεμήσουμε στο τελευταίο κομμάτι και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Τα υπόλοιπα ήμασταν αρκετά καλοί».

Τέλος στέλνοντας το μήνυμα του στον κόσμο δήλωσε ότι «αλίμονο να μην είναι πικραμένος. Συνήθισε την ομάδα να είναι στα ψηλά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις. Όλοι μας πρέπει να βελτιωθούμε και να βρούμε τις λύσεις για να πάρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ