Ζητά εξηγήσεις από την επιτροπή διαιτησίας ο Τορναρίτης-Προχωρά σε καταγγελίες

Τη διαμαρτυρία του για αντικανονικό μαρκάρισμα του Μάγκλιτσα στον Μανρίκε, εξέφρασε ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης. 

Με νέα ανάρτηση του ο ισχυρός άνδρας των μαυροπρασίνων αναφέρει ότι θέλει εξηγήσεις από τη συγκεκριμένη φάση και πως αναμένει πως θα πράξει η επιτροπή διαιτησίας και ακολούθως θα προβεί σε καταγγελίες.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του, «για τη συγκεκριμένη φάση δεν δόθηκε τίποτα. Ούτε φάουλ! Αν ήταν απευθείας κόκκινη το αφήνω στην κρίση σας. Μπορεί να έχω λάθος! Άλλες δυο περιπτώσεις πιθανής κόκκινης κάρτας, μια δεύτερη κίτρινη και μια απευθείας κόκκινη όπως και ένα πιθανός πέναλτι και καμία εικοσαριά πιθανός ανάποδα φάουλ τα αφήνω στην κρίση της επιτροπής διαιτησίας και του προέδρου της … Εμείς μπορεί να έχουμε δίκαιο μπορεί όχι αλλά θέλουμε εξηγήσεις!».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «αν όντος είναι λάθη-αν υπάρχουν λάθη-αν είναι σοβαρά λάθη η όχι και τι προτίθεται να κάνει η ΚΟΠ για αυτό. Ειλικρινά απόλαυσα χθες της δυο διαιτησίας νέων διαιτητών και ευχαριστήθηκα και είπα από μέσα μου επιτέλους… Ειδικά στο ματς Άχνα-ΠΑΕΕΚ ο διαιτητής Κουμής έκανε ρεσιτάλ διαιτησίας για Premier League. Άνετος-αλάνθαστος και ήταν ίσως το πρώτο του παιχνίδι στη πρώτη κατηγορία».

Τέλος, ο Χριστόφορος Τορναρίτης σημειώνει πως «υπάρχουν νέοι ικανοί διαιτητές και ελπίζω να γίνει σωστή διαλογή και όσοι δεν μπορούν να τους πάρουνε την σφυρίχτρα. Αναμένουμε πως θα πράξει η επιτροπή διαιτησίας για το σημερινό και αναλόγως θα προβούμε σε καταγγελίες στα Αρμόδια όργανα. Neversurrender».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»