Το προφίλ του πρώην ποδοσφαιριστή που συνελήφθη-Οι τελευταίοι σταθμοί στην Κύπρο

Δώδεκα χρόνια μετά την καταγγελία σε βάρος του για υπόθεση πλαστογραφίας, οι Ελληνικές Αρχές φόρεσαν χειροπέδες σε γνωστό πρώην ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου ήταν στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων των Κυπριακών Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της OMADAS, πρόκειται για 43χρονο ο οποίος ήταν τερματοφύλακας στην Ομόνοια μέχρι το 2004, ενώ ακολούθως πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο 43χρονος συνελήφθη στην Ελλάδα στις 7 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο καταζητούμενος συνελήφθη «στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε Κύπριο πρώην ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση των Ελληνικών Αρχών, σε βάρος του εκκρεμούσε «ένταλμα Σύλληψης από τις Κυπριακές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για κλοπή, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, εξασφάλιση πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, πράξεις που έλαβαν χώρα το έτος 2009 στην Κύπρο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Καλαμάτας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος φέρεται να απέσπασε μέσω πλαστογραφήσεων, επιταγές ύψους 237.000 ευρώ από πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ανενόχλητος στην Ελλάδα

Ενώ ο 43χρονος καταζητείτο από το 2009, εντούτοις φαίνεται να ζούσε ανενόχλητος στην Ελλάδα και ενώ είναι δημόσιο πρόσωπο, δεν συνελήφθη από τις Ελληνικές Αρχές.

Όπως προκύπτει από μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, τελευταίος σταθμός του 43χρονου στην Κύπρο ήταν ΜΕΑΠ Νήσου, το 2009, ενώ στη συνέχεια μετέβη μόνιμα στην Ελλάδα, αφού ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ακολούθως, εργάστηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων στα τμήματα της Παναχαϊκής και του Διαγόρα Βραχνέικων, ενώ ίδρυσε σχολή τερματοφυλάκων στην Πάτρα.

Το 2021 και συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοινώθηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Καλαμάτα, στην οποία άνηκε μέχρι πριν λίγες ώρες, αφού η ομάδα ανακοίνωσε νέο προπονητή τερματοφυλάκων.

Εντωμεταξύ, ενδιαφέρον προκαλεί και η κοινωνική ζωή του, αφού ενώ ήταν καταζητούμενος εδώ και 12 χρόνια προέβαινε σε αναρτήσεις για το πώς περνά και πού βρίσκεται, ωστόσο η Αστυνομία δεν τον... εντόπιζε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ