Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ξεσπάθωσαν οι Παφίτες για τη διαιτησία με ΑΕΛ-«Λαμόγια του τταβά και της παράγκας»

  15/09/2021 09:42
Ξεσπάθωσαν οι Παφίτες για τη διαιτησία με ΑΕΛ-«Λαμόγια του τταβά και της παράγκας»

Ξεσπάθωσαν οι Παφίτες για τη διαιτησία με ΑΕΛ-«Λαμόγια του τταβά και της παράγκας»

  15/09/2021 09:42

Ξεσπάθωσαν για τη διαιτησία του αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφου, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι η ομάδα τους έπεσε θύμα των αποφάσεων των διαιτητών και για το λόγο αυτό έχασε τον αγώνα.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, «τελείωσε ο αγώνας και τα ερωτήματα ΟΛΟΥ του φίλαθλου κοινού και όχι μόνο εμάς των Παφιτών είναι πολλά και ως συνήθως αναπάντητα.. Στο δικό μας γκολ αετομάτη “αντικειμενικέ” “κύριε” Θεουλή, σε φάση που ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ αν ήταν παράβαση, αποφασίσατε μαζί με τον άλλο “κύριο” ονόματι Νεοκλέους ότι δεν υπάρχει τέρμα».

Υποστηρίζουν πως «στον αγγελικά πλασμένο κόσμο του Θεουλή και των υπολοίπων, εννοείται ότι και το πέναλτι που είχαμε και το είδαν και οι πέτρες, ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΚΑΝ ΣΤΟ VAR!! Και για να προλάβουμε τους καλοθελητές, επειδή ο Παφίτης οπαδός ΠΡΩΤΑ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ και μετά όλα τα υπόλοιπα, σίγουρα η ομάδα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο γήπεδο και περιμένουμε το Σάββατο κόντρα στην ένστασή να δούμε μια άλλη ΠΑΦΟ, αυτή που θέλουμε και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!!»

Σημειώνουν επίσης πως, «με το σκορ όμως στο 1-0, η ομάδα μας πίεσε αλλά οι τύποι των “ειδικών αποστολών” είχαν άλλη γνώμη και μας στέρησαν ένα γκολ και την ευκαιρία για άλλο ένα! Ίσως πάλι να χάναμε, αλλά με το αν και χωρίς το 50-50 που ζητάμε, δε γράφεται ιστορία. Και στην ιστορία του Παφίτικου ποδοσφαίρου, λαμόγια του τταβά και της παράγκας υπάρχουν χιλιάδες σελίδες διαιτητικών εγκλημάτων εις βάρος της ομάδας μας, γιατί εμείς ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ κ.ο.κ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!»

Καταλήγοντας αναφέρουν πως, «στο γήπεδο μάθαμε να δίνουμε απαντήσεις και στην κερκίδα, με τον κόσμο μας να δίνει βροντερό παρόν και χθες στο Τσίρειο. Ταυτόχρονα ως ΘΥΡΑ 5, καλούμε τον πρόεδρο της ομάδας κ. Σεργκέι Λομάκιν να προστατέψει την ΠΑΦΟ μας από τη βρωμιά στο χώρο του αθλήματος και εμείς τον διαβεβαιώνουμε ότι σαν ΠΑΦΙΤΕΣ θα συνεχίσουμε να σπρώχνουμε την ομάδα μας στην πραγματοποίηση των στόχων που θέσαμε!!

Υ.Γ.1: Για το καλό ΟΛΩΝ, το Σάββατο ελπίζουμε η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της..

Υ.Γ.2: ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ…»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας