Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ξεσπάθωσε ο Τιμούρ-«Παρακαλούσαμε να ποτίσουν, αλλά ήταν απλήρωτοι»

  15/09/2021 12:15
Ξεσπάθωσε ο Τιμούρ-«Παρακαλούσαμε να ποτίσουν, αλλά ήταν απλήρωτοι»

Ξεσπάθωσε ο Τιμούρ-«Παρακαλούσαμε να ποτίσουν, αλλά ήταν απλήρωτοι»

  15/09/2021 12:15

Έξω από τα δόντια μίλησε για ακόμη μια φορά ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, επί ευκαιρίας της διάσκεψης Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης με την Παρτιζάν για το Κόνφερενς Λιγκ. 

«Καμία σχέση το παιχνίδι πρωταθλήματος. Είναι ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι και όπως είπα η δουλειά μας είναι πιο εύκολη. Δυστυχώς χάσαμε στην πρεμιέρα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό, τους είπαμε πολλές φορές αλλά δυστυχώς δεν αλλάζει τίποτα. Δεν ήθελα να πω κάτι για να μην δικαιολογούμαστε. Παρακαλούσαμε μισή ώρα πριν το παιχνίδι να ποτιστεί το γρασίδι αλλά δεν έγινε, όπως φαίνεται ήταν απλήρωτοι. Αλλά και ο κόσμος κάθεται 100 μέτρα μακριά και δεν μπορεί να βλέπει. Σε τέτοια γήπεδα δεν μπορεί να παίζεται παιχνίδι, ειδικά στην Κύπρο. Κύριοι, ξυπνήστε, ξυπνήστε! Δώστε κάτι πίσω στο ποδόσφαιρο. Έδωσα συγχαρητήρια στην Δόξα αλλά δεν είναι γήπεδα αυτά να παίζουμε ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι ένα απλό πράγμα δεν μπορούν να βάλουν νερό στο γήπεδο».

Επίσης, ο Γεωργιανός τεχνικός ανέφερε ότι, «είναι μια μεγάλη μέρα για την ομάδα μας, πρώτη συμμετοχή στο Κόνφερενς Λιγκ. Είναι σημαντικό η ομάδα να έχει την υποστήριξη του κόσμου. Είναι η 2η φορά που παίζουμε σε ομίλους και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους αγαπάνε την ομάδα να έρθουν. Είμαστε προετοιμασμένοι με το παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου θέλουμε να κερδίσουμε».

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας